#86 Ufuk Ceylan

adam iyi oynadı hakkını verelim. tebrik ediyorum ufuk. karakter gösterdin ortaya bir ruh koydun. :005:

yok başkan senin o mesajını gormedim dünyanını bana gore suan en ıyısı o o yüzden öyle yazdım :D

Yok hani o Neuer mesajını atan bendim ama tamamen gırgır amaçlı tabi, yoksa Neuer'i ben Muslera'yla bile kıyaslamam adam 1 numara :D Eray'dan sonra Ufuk bugün Neuer gibi geldi gözüme o açıdan yani :D

Ufuk zaten Manisa zamanlarını takip edenler bilir,iyi bir kaleciydi.Hatta bize karşı efsane bir maç çıkarmıştı.Ne olduysa kolu kırıldıktan sonra oldu.İstanbul geceleri felan derken forma yüzüde göremedi.Umarız bu formuna devam eder.

Rezilliği önledi helal olsun ne denilebilir ki başka yani hep aynı köşeye atlamasına rağmen en kritik anda terse yattı ve tuttu . Ben de pes fifa oynarken hep aynı köşeye uçarım illa ki birini benim uçtuğum tarafa atacak diye düşünürüm ve genelde bu şekilde kazanırım :D

Beklentilerin üstüne cikti. Eraydan iyi oldugu bariz ortada. Muslera yakinda dönecek ama kaleye Ufukun gecmesi daha mantikli Elazig macinda. En azindan güven veriyor, bir durusu var. Eray ne yapacagini (hala!!) bilmiyor ve karar veremiyor kendi basina, topa ciksam mi cikmasam mi diye ya da geri paslarda topa dogru gitmiyor, topun kendisine gelmesini bekleyip vuruyor, bu cok tehlikeli birsey. Ufuk ayaklarina daha hakim ve hava toplarinda daha iyi. Bugün onca penalti kurtarmasi insallah Mancini icin olumlu bir görüntü olmustur ve Erayin yerine ufuku kalede görevlendirir. Ama ne yazik ki böyle olacagini hic düsünmüyorum :sad007:

Hazır morallenmişken Elazığ maçında oynamalı. Kolay değil, adam 4 sene sonra patlama yaptı, takımı ipten aldı :D Muslera'ya da ekstradan 4 gün daha dinlenme süresi verir bu. Juve maçına en sağlam haliyle çıkmalı.

Volkan ayısı gibi fiziği var Manisada müthiş oynuyordu umarım o Ufuk Ceylan'ı bir gün görürüz bugün Manisadaki Ufuk Ceylan performansından enstantaneler izledik umarım bu performansını tüme yayar ve gerçek Ufuk Ceylan'ı tam olarak gösterir bizlere...

Şaka maka helal olsun Bruma ve Ufuk hariç budur diyeceğim 1 kişi yoktu sahada. Aykut'la Eray'a yol verip Sinan'ıda almalıyız

Umarım iyi olur ve Manisa performansına geri döner ama şu anki haliyle kurtardığı penaltılar büyük bir yanılgıdır ,

maçta yine iyi değildi , yan topların çoğunda çıkamadı bile , yediği ilk golü hatırlayı orayamı çelinir o top , birde kilo sorunu var yata yata büyütmüş , penaltılara eyvallah ama ben beğenmedim şu aşamada sadece Eray+ ayarında ,

keşke Aykut'u kazanabilseydik 2007-08 de bize şampiyonluğu getiren performanslardan birine imza atmıştı , tabiki Muslera'nın " mu " su değil ama en azından bugüne kadar eray-ufuk ikilisine verilen şans verilseydi misal Real maçında en kötü puanı alıp dönmüştük .

Geri
Üst Alt