#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Ali ve Servet çok geri oynuyor. Baskılı maçlarda özellikle kadıköyde de bu şekilde geriye doğru 20 tane top atarlarsa degaj yapma hatası kaçınılmaz olur.

Aykut'a nazaran daha bir güven veriyor evet. Daha detayli analiz, daha net sözler sarfedebilmek icin, birkac mac daha izlemek gerek ki Rijkaard'in önümüzdeki maclarda tercihini kendisinden yana kullanacagini düsünür-söylersek mümkündür diye biliriz.

Bir de su var; Neill ile iletisimi daha bir kuvvetli sanki... aklima Bülent Kaptan'in kalecilerle olan o tatli-sert diyaloglarini getirdiler :)

Gol dışında hatasızdı.

Aykut'a nazaran daha çok güven verdi. Biraz daha tecrübe kazandığı takdirde kale sorunumuz kalmaz.

Gol dışında fazla bir olay olmadıki hatta o pozisyonuda kendi yarattı. :)

Herneyse Ufuk izlediğim kadarıyla güven veren bir kaleci değil, ancak önümüzde Volkan Demirel örneği var önünde bir sezon boyunca bir şans var bakalım.Umarım iyi olur.

Ufuk'a şans vermeye devam etmek lazım.Zamanla hatalarını azaltıp daha iyi olacaktır.Ayrıca o hatayı Aykut yapacağına Ufuk yapsın.Aykut'u bu saatten sonra kazanmak zor ama Ufuk iyi olursa kaleci uzun yıllar kaleci sorunu yaşamayız.Bu arada puan kaybı olsaydı hatası tepki çekebilirdi ama skor iyi olunca sorun olmuyor tabi.:)

Zamanında Victor Valdes çok kez öyle goller yediki, rakipler bile şaşırıyordu.

Kalede Aykut olmasındansa hata da yapsa Ufuk yada Emirhanın oynaması daha iyidir.

Bunlar daha genç çocuklar, tabiki hataları olacak, ama tek bir hatayla asmaya kalkışmayalım.

Biraz zaman vermemiz lazım.

Ben çok beğendim şahsen. Bir kere süper yetenek değilse kaleci dediğin cüsseli olmalı ve bu onun için bir artı. Ayrıca bana oldukça güven verdi yedigi golde dahi yan topu kesmek istemesi önemli bir artı.

Yedigi golde hatasi inalilmazdi, yok tecrübesizde mac eksigi varda diye avutmayin kendinizi buda ayni aykut gibi ayarsiz kaleci hic ama hic güvenmiyorum.

Yeni kaleci sart !

Yediğimizden fazla attığımız maçlarda yapsın hatasını, bugünkü gibi.

Hata yapsın ama bize atamadığımızda da maç kazandıracak oldugunluga sahip olsun.

Güveniyorum kendisine.

Önümüzdeki 2-3 maçı da kazasız bir şekilde atlatırsa kafa oalrak rahatlar, daha konsantre bir şekilde maçlara çıkar ve hata oranı da minimuma biraz daha yaklaşır.

Yediği golde topu yumruklaması gerekiyordu, ama o topu tutmayı tercih etti ve elinden kaçırdı. Bence çok iyi kaleci, çok güven veriyor bana.

Yediği golde topu yumruklaması gerekiyordu, ama o topu tutmayı tercih etti ve elinden kaçırdı. Bence çok iyi kaleci, çok güven veriyor bana.

Büyük bir hataydı. O kadar sert gelen bir topu kornere tokatlamalıydı. Ne olursa olsun Aykut'tan iyidir.

Bugün anladım ki Ufuk'a geri pas atmak Güiza'yı transfer etmek kadar tehlikeli.

Tam bir kova. Olmuyor iste, daha da inat etmenin anlami yok. Zaman varken umarim bir kaleci aliriz. Yoksa bu sene sampiyonlukta zerre kadar sansimiz varsa eger, onu da kaleci hatasindan kaybedecegiz. Gecen sene geldiginden beri bende hep arkasindaydim, surekli zaman ve sans taninsin diyordum ama bir degil, iki degil, yuz tane de sans tanisan bu gidisle oyle gorunuyor ki ancak kanser olacaz. Kaleci dedigin biraz estetik ne bileyim kivrak olacak arkadas. Ufuk kalede yalı kazığı gibi duruyor.

Bir dili uzun sure konusmayinca unutmak hatta kekelemek mumkun. Otomatik bir arabaya alisinca vitesli arabada ilk bir kac sefer deoriyajdan ayagini kacirmak gayet mumkun. Ufuk geldiginden bu yana 10 mac oynamadi. Dunku mac ust uste oynadigi 3. mac oldu. Eski bir yazimda 3-5 mac arasi verelim demistim. 2007-2008 sezonundaki 2-2'lik Manisa macindaki panter Ufuk'tan baskasi degildi. Onun icin hemen ahkam kesmeyin.

Herkes işine geldi mi UFUK'a sabredelim der hata yapsa da arkasında duralım der ama bir hatalı gol yedi mi hemen oyuncuyu asar. Ayıp!

Böyle genç kaleciyi kalemizi emanet etmek istiyorsak arkasında durmalıyız. Kalecilik işi tecrübe işidir. Bazı eksiklerini zamanla kapatacaktır. Aykuta verilen şansın %50 sini ufağa vermeliyiz.

hatalı gol yemiş olabilir her kaleci yer bu tip goller, önemli olan kurtardıkları...

kesinlikle ısrar edilmeli ufukta...

Gol, yesin canım yesin de bu şekilde yesin gıkım çıkmaz, Aykut gibi tereddüt edip kararsız kalmasın, bir kaçırır, 2 kaçırır 3. cüye artık o topu kaçırmamayı öğrenir, yani diyeceğim odurki Aykut'tan 9324214 kat iyidir, inşallah ıslıklamazlar bunu.

Aynen ya Ufuk oynasın içimiz rahat olsun.

Aynı hataların daha fecisini Aykut yapıyordu.Ufuk'un kredisi vardır bırakalım oynasın.Daha iyisi yok elde.

Geri
Üst Alt