#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Onur bir dur olm. Daha ortada bir şey yok.:) Sanki adım başı top geliyor adama. Sakin hele.:)

bide çevikliği iyi değil biraz hantal:)

çeviklik diyorum olm ne hızı lan, sezon öncesi bi hazırlık maçıydı hatırlamıyorum şimdi,yerden biraz köşeye gitmişti ufuk un yerden gelen topa yatması uzun sürüyo,karpaty maçında da aynısı oldu,son dakikada yedik golü,çevikliği kesinlikle çok kötü,ama geliştirilebilir volkan da çok hantaldı.

son dakkalara doğru zaman geçirmek için yaptığı hareketler biraz ekran karşısında çileden çıkardı ama takım olarak geri çekilmiştik:o

çeviklik diyorum olm ne hızı lan, sezon öncesi bi hazırlık maçıydı hatırlamıyorum şimdi,yerden biraz köşeye gitmişti ufuk un yerden gelen topa yatması uzun sürüyo,karpaty maçında da aynısı oldu,son dakikada yedik golü,çevikliği kesinlikle çok kötü,ama geliştirilebilir volkan da çok hantaldı.

Tamam, çevikliğide iyi hızıda.Bu boyda birisi için daha iyisi pek olmaz.

Ufuk'un eksikleri.

Kendine güven ve telaş havası

Gelen şutları sektirme.

Yan toplar(Cesur olması güzel ama hatalar yapabiliyor)

son dakkalara doğru zaman geçirmek için yaptığı hareketler biraz ekran karşısında çileden çıkardı ama takım olarak geri çekilmiştik:o

Yapacak birşeyi yoktu. Tüm takım geri çekilmiş dakikada 2 pozisyon veriyoruz. Bu konuda belkide en suçsuz Ufuk.

Güzel maç çıkardı.

Yapacak birşeyi yoktu. Tüm takım geri çekilmiş dakikada 2 pozisyon veriyoruz. Bu konuda belkide en suçsuz Ufuk.

Güzel maç çıkardı.

evet bende bu yüzden fazla suçlayamadım ama her ne olursa olsun bir Galatasaray taraftarı olarak insan mırıldanıyorki seyircilerde ıslıkladı..

Tamam, çevikliğide iyi hızıda.Bu boyda birisi için daha iyisi pek olmaz.

Ufuk'un eksikleri.

Kendine güven ve telaş havası

Gelen şutları sektirme.

Yan toplar(Cesur olması güzel ama hatalar yapabiliyor)

ufuk yerden biraz köşeye giden her topta sıkıntı yaşar bi kaç haftaya konuşuruz:)

Utanıyorum. Galatasaray kalecsi anadolu takımına karşı son dakikalarda vakit geçirmek için şebeklik yapmasını kabullenemiyorum. Galatasaray'dasın!

Takım çok baskılı oynuyor,rakibe top göstermiyordu zaten forvet Beto ve sonradan giren Sosa dışında hiçbir oyuncuları yarısahamıza geçememişti.Bence de Ufuk yanlışları üstüste yapıp, rakip Gaziantepspor'a kolaylık sağladı!!

ufuk yerden biraz köşeye giden her topta sıkıntı yaşar bi kaç haftaya konuşuruz:)

Hayır yaşamaz. :p

Eskişehir maçıydı sanırım yakın mesafeden yere yatarak aldığı bir top var.Karpaty maçında yediğimiz goldede oldukça çabuk yere yattı top ordan gelse tutabilirdi.Ufuk'un yaşayabileceği sorunları yukarda yazdım.Dikkat ederseniz yediği goller yukardaki hatalardan.

Güven vermese de kalede durması lazım. Zamanla olacak o güven de.

Fena değildi. Gaziantep becerikli olsa bunları konuşabilecek miydik, muamma.

Sanki son dakikalarda top ayağımızdaymış gibi konuşmuş bazılarımız.

Son 15 dakika topla oynama oranımız %40 dı komik bir rakam.

Zaman geçirmek için topu evelemesi gevelemesi normal.

Takim top tutabiliyo ya, Ufuk'ta cirkeflik adina zaman geciriyo. Bu takim top tutup oyunu sogutabilseydi bugun Avrupa'da devam ediyor olurduk. Macin en iyi iki adamindan birine yazilan yorumlara bak.

Geri
Üst Alt