#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

son dakkalara doğru zaman geçirmek için yaptığı hareketler biraz ekran karşısında çileden çıkardı ama takım olarak geri çekilmiştik:o

Utanıyorum. Galatasaray kalecsi anadolu takımına karşı son dakikalarda vakit geçirmek için şebeklik yapmasını kabullenemiyorum. Galatasaray'dasın!

Eleştireyim de nasıl olursa olsun. Bırakın yahu, bugün Valdes bile zaman geçirir. Alın size büyük takım.

Hayır yaşamaz. :p

Eskişehir maçıydı sanırım yakın mesafeden yere yatarak aldığı bir top var.Karpaty maçında yediğimiz goldede oldukça çabuk yere yattı top ordan gelse tutabilirdi.Ufuk'un yaşayabileceği sorunları yukarda yazdım.Dikkat ederseniz yediği goller yukardaki hatalardan.

İyi kaleci, yetenek var diyorsun ama hatalı, eksik olduğu yerler de var diyorsun. E doğru diyorsun, o da zamanla kapanır.

Solak olduğunu bir tek Neill biliyor;galiba. Herkes sağ ayağına atarken; Neill özen gösteriyor sol taraf için.

Sabredılmelı zamanla daha ıyı olacaktır ufuk...

ufuk çok yetenekli ve bugun gayet iyi bir maç çikartti,

zaman kazanma adina yaptigi hareketler gayet normaldir, ee ne yapicakti? ortada ayhan ve sarp top tutamiyor her atigin top aninda geri geliyordu,

Hayır yaşamaz. :p

Eskişehir maçıydı sanırım yakın mesafeden yere yatarak aldığı bir top var.Karpaty maçında yediğimiz goldede oldukça çabuk yere yattı top ordan gelse tutabilirdi.Ufuk'un yaşayabileceği sorunları yukarda yazdım.Dikkat ederseniz yediği goller yukardaki hatalardan.

o top çok yavaş geldi olm:D

Forza Ufuk. Oynaya oynaya alisacak, kendine güvenecek ve güven verecek. Bildigimiz Aykut´a tahammül edecegimize en azindan 1 sene Ufuk´a tahammül ederiz herhalde.

kalemize yakisyor ne olursa olsun bir sene boyunca sans verelim, yarim sezon yeter, ve o zaman turkiye kaleci gorsun, su haygiri volkan fasa fiso

kendine guveni geldikce daha iyi olacak

Ufuk a guveniyorum

Bu maçta şimdiye kadarki en iyi Ufuk'u izledim.

Güvenimizi boşa çıkarmayacak inşallah.

gördün mü, Ufuga en az destek verenlerden biri sensin.

leo dan bile kötü dediydin yanilmiyorsam, yaniliyor muyum

Kötü felan demedim.Geçen sezon formayı alamamasının ya da Aykut'un almasının sebebi az çalışmasıydı onu söylemiştim.

Bu sezon işler rayına oturdu.Yabancı kaleci olayına zaten karşıyım.Leo'dan niye kötü diyeyim :o

Ufuk daha iyi olacak, her geçen gün üzerine koyuyor...

Bu adam Onur'dan daha fazla konuşulacak biraz sabır.

bence güven veren bi kaleci aykutta öyle yabancıya gerek yok direk oynatın türklerimizi :D

Geri
Üst Alt