#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

kendisinde birazcık bakın beyin kırıntısı olsa,3uncu golde adamı ındırırdı.4de gıderken değil

Kötü değildi bugün bence. Kırmızı kartı görmese gol yiyecektik, kim olsa aynısını yapardı.

3. gole giderken yiyecekti kırmızıyı 4 değil. Ayrıca defansımız bugün folloş oldu Ufuğun fazla bir hatası yok bana göre. Zaten kırmızı yemeseydi o moral bozukluğu ile daha çok gol yerdik belki de.

ilk golde çıkmadı yedik.2. de asist yaptı.3. de yapacağı fazla bişi yoktu...bi pozisyonda da çıktı ama keşke çıkmasaydı.ceza sahasının dışına çıktığını farketmedi mi acaba? bu kadar mantıksızlık olur mu? neyse kendini kurtardı en azından

Buffon kalede olsa eldivenleri atar giderdi,bu kadar kalecinizi aciz duruma düşüremezsiniz ayıptır..

Bu adamı hala beğenenmi var? Sövülen Aykut iyi bundan hiç değilse...Ha ikiside vasat bile değil ama taraftar Aykut'a sövmekten bıktı birazda Ufuğa sövmek istediğinden Ufuk oynasın istiyor heralde...

Tamam karşı karşıya gollerde yapabileceği birşey yok ama her uzaktan şutu oyun alanına çeliyor, kırmızı kartıda bir önceki golde yese belki işe yarardı. 4ü yesen nolur onurumuzmu kurtuldu şimdi ?

Şimdi savunmanın anlamı yok.Bu hataları Aykut yapsa şuan Ali Samiyene gömülmüştü.Ayrıca ayak gücü neredeyse hiç yok tek ayağını kullanıyor, ayaklada açıyı kapatıp top çıkaramıyor..

Tek artısı Aykuta göre yaşı ve düzelme olasılığı onun dışında bi numara yok kusura bakmayın.Aykutunda çok iyi çıkardığı maçlar oluyordu çünkü istikrar olmadıktan sonra bi anlamı yok.

Bu adamı hala beğenenmi var? Sövülen Aykut iyi bundan hiç değilse...Ha ikiside vasat bile değil ama taraftar Aykut'a sövmekten bıktı birazda Ufuğa sövmek istediğinden Ufuk oynasın istiyor heralde...

Tamam karşı karşıya gollerde yapabileceği birşey yok ama her uzaktan şutu oyun alanına çeliyor, kırmızı kartıda bir önceki golde yese belki işe yarardı. 4ü yesen nolur onurumuzmu kurtuldu şimdi ?

3. gol pozisyonu ile 4. gol pozisyonu arasında fark da birinde düz geldiği için uzanması kolay oldu, diğerinde daha zordu. İndiremedi de zaten. Dokunamadı bile. Sadece 1. golde hatası vardı. Diğerlerinde yapacak birşeyi yoktu.

Aykut'tan daha iyi bir kaleci. Bırakın artık herkesin başını yemeyi.

Gidip yatın uyuyun yahu. Kendinize gelin biraz.

3. gol pozisyonu ile 4. gol pozisyonu arasında fark da birinde düz geldiği için uzanması kolay oldu, diğerinde daha zordu. İndiremedi de zaten. Dokunamadı bile. Sadece 1. golde hatası vardı. Diğerlerinde yapacak birşeyi yoktu.

3 uncu golde tekrarlıyorum adama gıdıp yere ındırse ,yanı adama gıdıp carpsa ındırse mantıklısı olan bu degılmıydı.macı ızlerken ben bıle kaleden cıkarken indirrr die bagırırken kendisi bunu dusunememesi komik değil mi?dokunmadı bıle degıl o dokunmak aklına gelmedı dıyebılırdın bence

Ufuk, bir kaleciye en çok güven duyulması gereken zamanda.

Şuan bitirirlerse Ufuk'u bi daha töbe kendine gelemez.

2.golde hatası yok diyorsan diyecek lafım yok. İndirme meselesine de takılmadım fazla indirecekse 3de indirseydi bari dedim zaten pozisyonları da net hatırlamıyorum aynı golden 3 tane yiyince.

2.Golde yaptığı hatayı ufuk her maç yapıyor ama her seferinde milletin önüne düşmüyor tek fark o. Kalecilik tekniğinde gelen sert topu tutup hakim olamayacaksan ellerini geriye gerdirip topun dışarı çıkmasını sağlarsın. Hatta hatırlarsan Hakan Balta'nın şutunda adamların kalecisi Özden topu yukarıya doğru çeldi. Her ne kadar sonrasında Pinonun kafasına gelsede doğru olanı odur. Eğer gelen toplara Ufuk gibi etkiye tepki yaparmış gibi çaaaat diye yumruk atıyorsan ya teknik bilmiyorsundur ya da gelen topun sertliğinden korkup refleks olarak vücudunu korumaya çalışıyorsundur.

Bu adamdan cacik olmaz arkadaslar.

Adam belki iyi kaleci, belki baska bir takimda Milli takima kadar yükselir ama bizde bu isi yapamicak, bundan adim gibi eminim.

Ankaradan yedigi 2. golün hemen öncesine bakin, saka gibi. Bunu hep yapiyor, sut geliyor, ufuk resmen adamin ayagina yolluyor topu, al da at dercesine.

Iyi ki kirmizi gördü, Aykut hic degilse arasira sansla balla bir iki refleksle top cikariyor.

Yalnız o konuda kesinlikle haklısın, hatırladımda halı sahada kaleciyken bende ampul gibi öne sektiriyordum topu. :asd:

Aykut'u çok izledim bence Ufuk daha iyi kaleci,bugün madara olmuş defansa karşı tek başına ne yapabilir ki..

Ufuk'un suçu ne ? Bu adam stoperlik yaptı resmen, kırmızı kart pozisyonunda da doğru olanı yaptı. Sanki 10 kişi kalsaydık, maçı çevirebilicektik.

Ufuk iyi degildi bugün. Top sektirme zaafı var, bunu az buz 2-2'lik Vestel Manisaspor macından hatırlıyorum. Lincoln'ün bir kac sutunu yine sektirmisti. Cok calısması gerek. Devre arasına veya bilemedin sezon sonuna kadar limiti var. Bu sefer gereken sans ve tolerans verilmedi diyemez kimse, bu sefer Galatasaray bir Türk kaleci daha yedi diyemez kimse. Bu sefer hersey Ufuk'ta biticek.

ya bu kaleci konusundaki cenabetliğimiz nedir anlamadım.bizim aldığımız yerli kaleciler dökülürken rakiplerin aldıkları panter kesiliyor bi dikiş tutturamadık 1 ve 2. gollerde ne kadar hantal olduğu görüldü kırmızı göreceksen skor 2-1 ken 3.gol öncesi görseydin kartı

Geri
Üst Alt