#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Kaleye gelen her top gol oluyor arkadaş bu ne ya. :(

Tafferal,Mondi gördükten sonra kalede bunu görmek içimi acıtıyor.

Çok kötü bir maç çıkarttı. Güvenimizi boşa çıkartıyor Ufuk. :(

Çok güzel seyrediyor. Kurtardığı bir gol göremedim.

Sen kaleciysen ben hayvanım arkadaş.Mahalledeki karpuzcu da en az senin kadar kalecilik yapar.Uç biraz be uç.Bi gidin şu takımdan

Halen sorunu kalecilerde arıyorsunuz. 6 yıldır bu takımın kaleci ant Nezih Ali Boloğlu yedek kalecilikten başka birşey yapmamış. Galatasaray'a gelen her kaleci kötü. 6 yıldır bir tane düzgün kaleci yok mondi dışında. Fb'de öyle mi adamların 3 kalecisi bile refleksleri iyi.

Nasıl görmedin? Daha geçen hafta %100'lük golü çıkardı. Daha önceleride güzel kurtarışlar yapmıştı. Bırakalım geliştirecektir kendini.

Senin kaleci sempatini anlamakta güçlük çekiyorum. Leo Franco varken de canım Franco, cicim Franco, süpersin Franco diyordun. Adam bizi şampiyonluktan etti, Zaragoza'ya gitti rezilleri oynuyor.

Ufuk da yeterli değil işte. Bence çok net bu.

Halen sorunu kalecilerde arıyorsunuz. 6 yıldır bu takımın kaleci ant Nezih Ali Boloğlu yedek kalecilikten başka birşey yapmamış. Galatasaray'a gelen her kaleci kötü. 6 yıldır bir tane düzgün kaleci yok mondi dışında. Fb'de öyle mi adamların 3 kalecisi bile refleksleri iyi.

Bırak hacı allah aşkına.Antrenörle ne alakası var.Kabiliyet,hırs,zeka,kafa,akıl olmadıktan sonra dünyanın en iyi antrenörleri gelsin boş.Şu bjkdeki cenk bile kaç tane top çıkardı be

Artık arkasında durmamız lazım kalecilerin. İstikrar çok önemli. Sorun kalecilerden çok defansta olduğu için savunuyorum.

Not: Leo Franco geldiği sezonun ilk dönemlerin gayet iyiydi. Gene öyle oynasa gene savunurdum.

Kırmızı kart gördüğü Ankaragücü maçından beri bir düşüş var Ufuk'ta. Ondan önce gayet iyidi.

Bırak hacı allah aşkına.Antrenörle ne alakası var.Kabiliyet,hırs,zeka,kafa,akıl olmadıktan sonra dünyanın en iyi antrenörleri gelsin boş.Şu bjkdeki cenk bile kaç tane top çıkardı be

bir takımdaki en önemli şey antrönördür. Antrenör oyuncuyu vezirde yapar rezil'de.

Cidden çok kötü oynuyor.2. golde geç yattı.Zaten daha penaltı kurtardığını da göremedik.Yan Toplara çıktığını göremedim.Geçen maçta beğenenler olmuş.Geçen maçta da aynısını söyledim.Ya kaleci antrenöründe bir sorun var yadaaa :S

Artık arkasında durmamız lazım kalecilerin. İstikrar çok önemli. Sorun kalecilerden çok defansta olduğu için savunuyorum.

Not: Leo Franco geldiği sezonun ilk dönemlerin gayet iyiydi. Gene öyle oynasa gene savunurdum.

Ligde kaçıncıyız haberin varmı.Ben trilyonlukları savunmam.Koca sezon boyunca 1 maç kurtamayacak,ama en son araçlara binecek.Hava o biçim dışarda.Ama sahada kedi gibi.Yok öyle artık.Sabrında sınırı var.Barosu,Neilli,Kewellı,Canayı savunun ama şu çapsızları savunmanın anlamı yok.Parmaklarınıza yazık gerçekten

1. ligte bucaspor haricinde hiç bir takımda banko 11 oynayamaz. Buca da bu sene süper lige yükseldi tecrübesi az o yüzden yazdım.

nobrenin verilmeyen goldeki yaptığının savunulacak yanı yok

nobrenin attığı golü bu ligde kurtaracak birsürü kaleci var

holosko şutuna kımıldamaması bile bu takımın kalecisi olamayacağının göstergesidir. ha gerçi alternatifi aykut olduktan sonra biz boş konuşuyoruz

Ligde kaçıncıyız haberin varmı.Ben trilyonlukları savunmam.Koca sezon boyunca 1 maç kurtamayacak,ama en son araçlara binecek.Hava o biçim dışarda.Ama sahada kedi gibi.Yok öyle artık.Sabrında sınırı var.Barosu,Neilli,Kewellı,Canayı savunun ama şu çapsızları savunmanın anlamı yok.Parmaklarınıza yazık gerçekten

Bunu neden benden alıntılayıp söylüyorsunki. Senden farklı birşey düşünmüyorum bende. Ama Ufuk'u kazmalar paketine koymuyorum senden farklı olarak. İyi mi? Hayır. Ama bana ümit veriyor. İlk titrek halinden daha dengeli şu an. Bırakalım geliştirsin kendini. Volkan da böyle kaleci oldu.

Geri
Üst Alt