Onur Çelik
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2010
- 225
- 2
- 1.288
Cevap: #86 Ufuk Ceylan
Kaleye gelen her top gol oluyor arkadaş bu ne ya.
Kaleye gelen her top gol oluyor arkadaş bu ne ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tafferal,Mondi gördükten sonra kalede bunu görmek içimi acıtıyor.
Çok güzel seyrediyor. Kurtardığı bir gol göremedim.
Nasıl görmedin? Daha geçen hafta %100'lük golü çıkardı. Daha önceleride güzel kurtarışlar yapmıştı. Bırakalım geliştirecektir kendini.
Halen sorunu kalecilerde arıyorsunuz. 6 yıldır bu takımın kaleci ant Nezih Ali Boloğlu yedek kalecilikten başka birşey yapmamış. Galatasaray'a gelen her kaleci kötü. 6 yıldır bir tane düzgün kaleci yok mondi dışında. Fb'de öyle mi adamların 3 kalecisi bile refleksleri iyi.
Bırak hacı allah aşkına.Antrenörle ne alakası var.Kabiliyet,hırs,zeka,kafa,akıl olmadıktan sonra dünyanın en iyi antrenörleri gelsin boş.Şu bjkdeki cenk bile kaç tane top çıkardı be
Artık arkasında durmamız lazım kalecilerin. İstikrar çok önemli. Sorun kalecilerden çok defansta olduğu için savunuyorum.
Not: Leo Franco geldiği sezonun ilk dönemlerin gayet iyiydi. Gene öyle oynasa gene savunurdum.
bir takımdaki en önemli şey antrönördür. Antrenör oyuncuyu vezirde yapar rezil'de.
Ligde kaçıncıyız haberin varmı.Ben trilyonlukları savunmam.Koca sezon boyunca 1 maç kurtamayacak,ama en son araçlara binecek.Hava o biçim dışarda.Ama sahada kedi gibi.Yok öyle artık.Sabrında sınırı var.Barosu,Neilli,Kewellı,Canayı savunun ama şu çapsızları savunmanın anlamı yok.Parmaklarınıza yazık gerçekten