#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Bunu neden benden alıntılayıp söylüyorsunki. Senden farklı birşey düşünmüyorum bende. Ama Ufuk'u kazmalar paketine koymuyorum senden farklı olarak. İyi mi? Hayır. Ama bana ümit veriyor. İlk titrek halinden daha dengeli şu an. Bırakalım geliştirsin kendini. Volkan da böyle kaleci oldu.

Ya hacı sinirden monitörü bile çift görüyom ne yapayım k.bakma.

Ne zaman bi maçta ön plana çıkcaksın merak ediyorum. Zor bulursun bu şansları.

Ufuga cok güveniyodum ama güvendigim daglara kar yagdı

Ne zaman bi maçta ön plana çıkcaksın merak ediyorum. Zor bulursun bu şansları.

Bizde kronik bir kaleci sorunu var. Mondi ile idare ediyorduk o da gitti boş kaldı kalemiz tabiri caizse. Bu adamın önüne iyi bir kaleci gelmediği sürece bu oyunun üstüne azcık koyar Aykut gibi birşey olur ama hiçbir zaman tam bir kaleci olamaz. Heleki önündeki 10 oyuncunun savunma anlayışı ile işi daha da zor.

İyi kaleci ama bi Alex değil..

ne zaman kaleciler maç kurtaracak.ufuk ve aykut kaleci değil..

Hayrettin'i özledim :)

Yerli kalecide ısrar edilsin. Zırt pırt kaleci değiştirmektense Ufuk'un üstünde durulsun. Elbet kendine gelecektir. Takımda o kadar çok eksik var ki önceliği kaleciye vermek yersiz olur.

onuru alalim ufuk ve aykutu beles verelim trabzona

Aykutla ikisine şu işi ver beceremezler
fayd0039a.jpg

Hep diyordum. Her sut gol anasini satayim :) Ufuk´tan da bize kaleci olmaz. Serdar Kulbilge´ye raziyim artik.

Yerli kalecide ısrar edilsin. Zırt pırt kaleci değiştirmektense Ufuk'un üstünde durulsun. Elbet kendine gelecektir. Takımda o kadar çok eksik var ki önceliği kaleciye vermek yersiz olur.

O kadar eksik var diyorsun ama o eksiklerden biri de kaleci. Kaleci en az orta saha kadar önemli bir mevkii. İyi bir kaleci tek başına pek çok puan kazandırabilir, maç kurtarabilir. Ama Ufuk, Aykut, Franco gibi kalecilerin varsa dibi delik kaba döner takım.

bundan cacık olmaz.her topu seyrediyor.kaleci şart.

kaleci degil ama; iyi bir izleyici,iyi bir sinema eleştirmeni,iyi bir gözlemci hakem,tirene en iyi bakan olabilirsin ufuk!

Tek artisi soguk kanli olmasi, gerisi kocaman bir sifir.

Dün yediği ikinci golü iyi bi kaleci çıkarırdı

Geri
Üst Alt