#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

kaç haftadır 11 de, daha bir tane adam akıllı kurtarışını görmedim. kaleci dediğin takımın kötü oynadığı zamanlarda maç almalı ama bu ufuk ta pek mümkün görünmüyor gibi, inşallah yanıltır bizleri

Sağ kanattan neden o kadar kolay orta yapıldı?

Neill,Nobre'ye nasıl öyle bir kafa vurdurabildi? diye sorulacak iki tane soru var Ufuk'tan önce.

Aykut umut veriyordu hiç değilse , Bir Trabzon maçı var ki Aykut´un deplasmanda 4-2kazanmıştık ve işte geleceğin kalecisi demiştik . Bu onu bile dedirttiremedi bize .

Aykut gol kurtarıyor en azından hatalı gol yese de, Ufuk iyi bir kalecinin ya da vasat bir kalecinin çıkarabileceği topları çıkaramıyor. :o

tam bir 2 metrelik cuval.hele o topu oyuna sokuşları boyle neılle falan anlasamamaları.allahım yarabbim kimlerin eline kaldık.senden tek ricam bu sezon aha gol dıcegım bır topu cıkarman,ki hıc sanmıyorum

Sağ kanattan neden o kadar kolay orta yapıldı?

Neill,Nobre'ye nasıl öyle bir kafa vurdurabildi? diye sorulacak iki tane soru var Ufuk'tan önce.

Aynı soruyu bjklilerde sorar.Neden GS karşısında bu kadar çok defansa gömüldük.Neden çok pozisyon verdik diye.Ama adamlar böyle saçma soruları sormuyorlar.Çünkü adamların yedek kalecileri 3 tane %100 lük pozisyonları çıkarıyor.Bilginize.

Aykut daha iyi kaleci.Bu lafı bir kaleci için diyebileceğim hiç aklıma gelmemişti.

Bir maç kurtarır mı diyemiyorum hiç :( aykut gibi vasat bir kaleci bile yan topları rezalet ayakları rezalet olmasına rağmen refleksleriyle bile maç kurtarmıştır zaman zaman

Aykutla ikisine şu işi ver beceremezler
fayd0039a.jpg

adamlar ikişer ikişer atıyorlar yalnız haksızlık ediyorsun:D

FB. bakın volkan kaç haftadır takımı ipten alıyor tb da onur dün cenk bile tecrübesizliğine rağmen iyi grafik çizdi acilen avrupa deneyimi olan gerçek ve iyi bir kaleci lazım

franco - orkun - santic den çektik sırada ufuk çeke çeke sabır kalmadı

ben top tuttuğunu görmedim bjk maçında. bi top direkten döndü 2 gol 1 nobrenin sayılmayan golü olan pozisyon hiçbirine müdahale edemedi

Dün yediği gollerde bence hata yoktu . İlk pozisyon penaltıydı zaten , ikincisi de nobre cok zor yere attı .

kasımpaşa maçında dikkat ettiniz mi bilmiyorum Bizim sol taraftan yüksek ortaya arka tarafta kasımpaşalı bir oyuncu kaleye 7-8 metre uzaklıktan kafa vuruşu yaptı önünde sabri vardı yanlış hatırlamıyorsam onun önünde de neill vardı. Neill hiç arkaya koşmadan direk kalye doğru koşup doksana doğru zıpladı ufukta arkasında ancak zıplayabildi ama top auta gitti üstten.

Allahtan bu aralar Cana oynuyorda kaleye fazla top gelmiyor. Oynadığımız tüm lig maçlarına bakın. Kötü oynamıyoruz tamam belki çok iyi de oynamıyoruz ama her maçta rakipten daha fazla pozisyona giriyoruz. Rakipler bir iki sefer geliyor gol oluyor. Biz ise hep rakibin kalecilerine takılıyoruz.

İdda ediyorum Türkiye liginin en kaliteli en sağlam defansına sahibiz. Ama Türkiye liginin en kötü kalecisine sahibiz...

Sabri (Serkan)-Neill-Servet (Gökhan)-İnsua (Hakan-Çağlar)

önlerinde Cana...

Sorun defans hattında değil sorun iki direğin arasına konulmuş 2 metrelik direkte.

Devre arasında ne olursa olsun B düzey bir kaleci almak zorundayız. 6-7 misimovic yerine bir kaleciye verseydik (misi yi kötülemiyorum) şimdi puan hanemizde en azından 8-9 puanlık bir artışımız olurdu. Avrupada olmamızda ekstrası.

Ama Hagi futbolu bilen adamdır. Kaleci-Defans-Ön libero hattın iyi olmadığı zaman başarıya ulaşamayacağını bilen adamdır. Devre arasında belki istemez kaleci transferini Ufuka biraz daha şans vermek isteyebilir ama böyle devam ederse sene sonunda kesin iyi bir kaleci alır.

Son söz de Ufuğa. Gelebileceğin en büyük yerdesin. İnsan eve 2-3 saat daha gitmez kalır fazladan fazladan çalışır her gün. Bu ayıp birşey değil genç kalecisin reflekslerini fiziğini hızını geliştirmek zorundasın. Tabi nerde sizde bu düşünce. Paranızı alıyorsunuz belki bir iki sene daha kalırım istemezlerse giderim ne de olsa hayatımı güvence altına aldım düşüncesiyle bir yere varamazsınız...

Bu sadece senin için değil...

Ligin vasat bir takımında izlesek ''çok aramışlar mı bu hantalı?'' diyeceğimiz adam Galatasarayın 1. kalecisi...Onur ve Volkan olamayacağına göre yabancı kaleci kaçınılmaz görünüyor.Karcemarskas için Antep uçuk bir fiyat talep etmezse,yaşı,fiziği,özgüveni ve refleksleri ile iyi bir tercih olacaktır.

Geri
Üst Alt