#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

aha ufuk golü çıkardı, taş yağacak başımıza

Bence 1 sene kiraya verilirse kendi toparlar gelir ama şuan için hazır değil hatalı goller yiyor

Fiilen son maçı oldu, eğer Aykut'u göndermeyeceksek Ufuk'u kesinlikle kiralamalıyız. Çocuğun kendine güveni iyice kayboldu, toparlanması için başka bir takıma gidip, ortamını değiştirip, maç oynayarak rehabilite olması gerek. Zaten kulubude oturacak Aykut'umuz varken Ufuk'un da beklemesine gerek yok.

Hoşgeldin Zapata.

Eveeet.

Ufuk'a tam destek

Millet Volkan'a sabrettii bizde sabredelim

vs. vs. vs.

diyenleri bekliyoruz.

Bu herifin kaleciliği bırak, futbolculuğu bırak, sporculuk namına bir belirtisi yok.

Rıdvan'ın söylediği gibi; "Bundan Bank Asya'da 50 tane var" bile değil. Bank Asya'da bile böyle bir şey yok.

Direk ikinci yarıda bu herifi çıkarıp Aykut'u alması, hemen yarın Ufuk'un sözleşmesinin feshedilmesi gerekiyor.

Kaleyede Zapata, Aykut, Emirhan üçlüsünden biri geçmeli. Aykut yeterli değil. Ama en azından kötüde olsa bir kaleci. Emirhan, paf maçlarında gayet iyiydi. Zapata kapalı kutu.

Bunların dışında bildiğim diğer şey; kaleye kim geçerse geçsin Ufuk'tan kötü olamayacak.

Keske Serdar alinsaydi.

Bunun yüzünden yabancı hakkımı kalede kullanacağız.Ulan Ufuk ne desem boş.

Kaleci alınmasın diye konu açanlar, akıllanmıştır bu maçtan sonra.

Benim pek umudum yoktu bu maçtan sonra tamamen kestim.

3QAluminum-Ice-Bucket.jpg

Fener - Gençlerbirliği maçını izlemedin sanırım Necati. :)

Adam en azindan Ufuk gibi 50 metreden gol yemiyor. Bir mac kötü oynamis önemli degil, Ufuk her mac kötü.

Aga Serdar bile değil. Ufuk kaleci olmadığı için keşke 3. veya 4. ligden kötüde olsa bir kaleci koysak daha iyi olurdu.

Yeni Malatya - F.Bahçe maçındaki kaleci Mesut bile çağ atlatırdı bizim kaleye.

Kalenin ortasina bir direk koysak Ufuk'tan daha az gol yer.

Geri
Üst Alt