#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Yanlis konusuyosam duzeltin ama bir o Mehmet Yildiz'in sutu var degil mi?

kale çizgisinden azıcık açılsa korkusundan altına edecek gibi triplere giriyor. Halı saha da bile sadece çizgi de duran kaleciye söverler.

Yaptığı hiç bir şey yok. Topa bomba muamelesi yapmaya devam ediyor. Kurtardığı topta uçmadı zaten. Ellerini uzattı. Yani sıradan bir kalecinin yapabileceği gibi. Eskiden bunları yapamamış olması, şimdi yaptığı sıradan işleri, iyi iş olarak gösteriyor.

Sonlara dogru bir pozisyonda top ceza sahasina 1 dakika dolasti Ufuk bir cikip almayi akil edemedi.

Son zamanlarda biraz düzelme var diyecektim ama son dakikadaki hareketi için demiyorum.İvankov Suleymanou Volkan vb dizini koyar yıkıp geçer alırdı hemen o topu

yaptigi kurtaris filan degil. üzerine gelen toplar net, temiz kucakliyor. sektirmeden, panik yapmadan. bu bile önemli bence. bence cok teknik ve sakin bir kaleci. güvenmek lazim.

Zapatada en fazla bu kadar oynar kendi elimizle de santics gibi kaleciyi yolladık şimdi zapatadan ufuktan medet umuyoruz

Ufuk gibi bir Türk kalecin varsa yabancıya yönelmek saçma.

Ufuk'a güvenilmeli.

İlk kez maç kurtardı.

Mactaydım dün cok iyi mac cıkardı cok top gelmemesine ragmen oyundan kopmadı ama vucut yapısından kaynaklanabilir köselere atılan toplarda cok agır hareketleniyor direkten dönen posizyonda agır kaldı

Son zamanlar da iyi.Keşke baştan bu güveni sağlasaydı yeni bir kaleci alma gereksinimi duymazdık. :/

Ufuk cepheden gelen toplarda iyi ancak yan toplarda kötü bir kaleci. Bunun ana nedeni de fiziksel temaslardan kaçınması.

Dün akşam kafalardan iki üç defa sekip 2 metre önünde havadaki topa çıkmayıp çizgide çakılı durması en güzel örnek. Mondragon o pozisyonda 2 futbolcuyu hastaneye gönderirdi.

İşin kötü tarafı Zapata'nın da zayıf tarafı Ufuk ile aynı.

Dün ilk defa maç kurtardığını gördüm.Mehmet Yıldızın vuruşunda golü yeseydik zor çevirirdik maçı

Bakalım Hagi haftaya formda Ufuk'u mu oynatacak yoksa Zapata'yı mı?Ufuk bu kadar formdaken kesinlikle oynamalı.Zapata oynarsa bir daha Ufuk'ta hiçbir şey beklemeyin derim.

Geri
Üst Alt