#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Bu maçta pek iş düşmedi ama önceki maçlardaki gibi güvensiz durmuyor kalede.

Konsantre gördüm iki maçtır kendisini.

Kaleci transferi iddiaları işe yaramış gibi duruyor.

Hala kalecilik namına en ufak bir belirti göremiyorum kendisinde.

Yabancı kaleci geleceğine sonuna kadar ufuk.Sanki anadolu takımıyız anasını satayım,ortasahadan önce kaleci alacaklar.Ortasahada adam gibi topu tut,geriye kalan 17 maçın 15 inde kaleye top gelmez zaten.Şampiyonlar liginde oynamadığımız sürece kaleye yabancı kaleciye şiddetle karşıyım.

Izlemedim ama bu adamdan kaleci falan olmaz, kaleci kendini belli eder bunun birsey belli ettigi yok etse etse bizi CANCER eder. Degil mi Serdar reis?

Izlemedim ama bu adamdan kaleci falan olmaz, kaleci kendini belli eder bunun birsey belli ettigi yok etse etse bizi CANCER eder. Degil mi Serdar reis?

cok agir oyunla alakasi yok ama bu mac daha bir cevik gordum

soyle anlatayim takim oyle berbatki kaleci almayalim diye lobi yapiyorum kendi beynimde :)

sag lobum bu adam kaleci degil diyor sol lobum ulan alcan kaleciyi balta solbek:)

cok agir oyunla alakasi yok ama bu mac daha bir cevik gordum

soyle anlatayim takim oyle berbatki kaleci almayalim diye lobi yapiyorum kendi beynimde :)

sag lobum bu adam kaleci degil diyor sol lobum ulan alcan kaleciyi balta solbek:)

Usta ama bu Ufuk'un kaleciligine bazen loblarimizla gulmuyor muyuz?

guluyoruzda baltaya da lobumdan hava fiskirtiyorum her mac

kale yabanci olursa gene cok buyuk delik var

ben eminim artik bu sene tarihin en kotu sonuclarindan birini yasayacagiz

Baltazar konusunda haklisin reis, hayatimda boyle topcu degil adam gormedim. Gerci Caglar iyi de Insua kardesimiz Coolio'yla iyi bir ikili olusturdu.

Bence Hagi bu takimi ilk 4-5 yerlerine kondurur reis buna inan

Baltazar konusunda haklisin reis, hayatimda boyle topcu degil adam gormedim. Gerci Caglar iyi de Insua kardesimiz Coolio'yla iyi bir ikili olusturdu.

Bence Hagi bu takimi ilk 4-5 yerlerine kondurur reis buna inan

yok be reis hagi rayina koysa yonetim cikaracak raydan eminim:(

baksana yaaaaaa adam baskan olacak yaaaa

bir de hayri kozak a bak:(

cocuk gibi kaliyor baskan bu adamlarin yaninda

belkide ancak boyle yetersiz adamlar isi gucu birakip baskan olmayi goze aliyor

yok be reis hagi rayina koysa yonetim cikaracak raydan eminim:(

baksana yaaaaaa adam baskan olacak yaaaa

bir de hayri kozak a bak:(

cocuk gibi kaliyor baskan bu adamlarin yaninda

belkide ancak boyle yetersiz adamlar isi gucu birakip baskan olmayi goze aliyor

Yetersiz tabi reis tup ustasi 1 bizimki 2, ne vasiflari var ki bu adamlarin? Ustune ustluk Polat hakkindaki iddialar da AMAN DIYIM dedirtiyor

Adamın iyi oynaması tuttu 3 maçtır. :o

Keşke sene başında oynadığında da kendisine bu kadar güvenseydi de Zapata'nın alınmasına gerek kalmasaydı.

Zapatayı oynatmayıver hagi,otursun tribünde.

Zapata zaten 4-5 aydır resmi maç yapmamış bir adam. Üst düzey futbol temposuna kavuşması için en az bir aya ihtiyacı var.Hagi zaten forma konusunda hakkaniyetli biridir.Bu bir ayda Ufuk iyi oynarsa, Zapata'nın işi zor olur.Herşey Ufuk'un elinde.

Bu adama güvenin demiştik. Yabancı kaleciye gerek yok demiştik. Sorun ortasahada demiştik.

Geri
Üst Alt