#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Ufuk her maç böyle pozisyonlar çıkarıyor ama garip bi telaş var bu adamda. Kendine hiç güveni yok. Nasıl kazanır bunu bilmiyorum ama ısrar edilmeli. Refleksleri ve yer tutması gayet iyi.

1. sayfa ile sonuncu sayfa arasındaki çelişki. :o

Üst düzey kaleci alınacaksa alınsın.yoksa zapata gibi kaleci alırsak kontenjanı gereksiz harcarız.Ufuk geçse daha iyi

Ben boşuna demiyorum bu kaleci iyi diye o kadarda övdüm kova diyenler utansın psikolojik sorunları nedeniyle ilk yarıda vasattı 2.yarı kaleci alınmassa gerçek Ufuk Ceylan'ı izlersiniz

Hata yapa yapa gelişecek. Yeter ki arkasında durulsun.

Ufuk dün akşam ki performansının devamlılığını sürdürür ise, zapata falan filan hiç gerek kalmaz ./

Bencede eğer tecrübeli kendini kanıtlamış bir kaleci alınmayacaksa Ufukta ısrar edilmeli.

dünkü pozisyonlarda gözlerimi kapadım.o kadar güvensiz bıraktı bizi kendisine karşı.

Galatasaray'a geldiğinden beri kurtardığı tek maç. Hatta geldiğinden beri çıkardığından fazla pozisyonu bu maçta çıkarmıştır. Stat bir Ufuk'u oynattı dün akşam.

Bence çok iyi kaleci bilimum takimdaki futboldan bi haber futbolcular kadar oynatılsın yeter.

Ajax maçında çok beğendim. Sahanın en iyilerinden biriydi...

Takımın açık ara en zayıf halkası. Kalecilik namına en ufak bir şey yapmıyor. Normalde her kalecinin tutması gereken, üstüne gelen topları yediği için son maçta üstüne gelen topları kurtarması bir çoğunun gözünü boyamış.

son maç iyiydi ama her maça yansıtırmı bilmem..

Neyi iyiydi Allah aşkına ? Ajax atmadı.Onun bişey yapmasına gerek kalmadı.Hiç bi' zaman 1. kaleci olamaz.İnanılmaz özgüven eksikliği var ve etrafındakilerede güven vermiyo.

Volkan Demirel de havadan düşmedi biraz sabır.Hatalar yaptı evet ,beklentileri karşılayamadı ama Onur Kıvrak genç millide 3. kaleciyken Ufuk 1. kaleciydi.Sezon sonuna kadar yine şans vermeliyiz.

Geri
Üst Alt