#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Bank Asya kalecisi Aykut'tan bile daha kötü kaleci diyordum, yanılmışım. Meğersem kaleci falan değilmiş bu adam.

Galatasaray'daki kariyeri bitmiş oldu.

theEnd.gif

eğer bu adam kaleciyse, şu an ayaklarımı uzattığım üstünde yastık bulunan leğen dino zoff'tur .

hadi 2. golü kazanin kazasiydi, neyse ama adam bize 2 gol atti la

ilk golü unutmayalim

Yok mu koca kulupte bir babayigit bunla aykutun yarindan itibaren kuluble iliskisini kesecek.

az da olsa sevincliyim, sonucta bu adamdan kurtulduk

bu maci kazansaydik, Ufukun kredisi daha cok olurdu ve baska bir önemli macta yakardi bizi

ama simdi kurtulduk, burasi kesin.

aykut zaten bu sene gider, gitmek zorunda.

1. golde de hatası var. Niye yumruklamaya çalışıyorsun o yumuşak gelen topu, uç tut işte. Ufuğun çok arkasında durdum ama biraz ümit ver bana be kardeşim.

ilk golde hatasi büyüktü, 2nci golde sagolsun bana leo francoyu hatirlatti :))

Zamanında Aykut Ufuktan daha iyi kaleci olduğunu söyleyince cahiller başıma üşüşmüştü bugun görüyoruz durumu.(Aykutuda beğenmem orası ayrı)

De Sanctis gibi kaleciyi yolladık ya ona yanarım ben :) neler gördük ondan sonra 1.facia Leo franco, ufuk oynamaya devam ederse leoyu da geçecek

Golü yedikten sonraki haline acidim acikcasi..adamin yetenekleri kisitli ona degil onu oynatana kizmak lazim...

geleceğin milli takım kalecisi(!) helal olsun be ufuk reyiz ne kurtarışlar yaptın öyle

Bak leo sana kardeş geldi ! Ufuuuk gel çocuğum ! Geleceğini gör.

Leo Franco aslında gayet iyi bir kaleciydi Servetin ve orta sahanın futbolla alakası olmadığı için yenen gollerin faturası hep Leo ya kesildi zaten

Doksan aldığı topları izlerken kendimden geçiyorum 2-3 seneye buffonun boşluğunu doldurur

ufuğun suçu ne arkadaş? iyi ki bir tane hatalı gol yedi. hemen idam sehpasını kurdunuz... fbde volkan hiç mi hatalı gol yemedi?

boyle gunluk taraftarlardan utanıyorum

Geri
Üst Alt