#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Sana ''kaleci'' demeye dilim varmıyor! Bir kaleci her topa açılır mı? Gerektiğinde yapsan anlarım. Birde sağa sola bakıp biraz geri sonra durup biraz ileri yapıyorsun ya çıldırıyorum!

demet akalın seçimi bile adamın mental olarak nasıl çöktüğünün işareti.kayseriden aldığımız mehmet vardı kaleci abuk sabuk goller yerdi sonra kafayı direğe vurup dururdu bu öyle bi tip

Bu adam 100 yıl yaşasa kendini geliştiremez.

Sana güvenelim diyoruz ama her oynadığın maç en az 1 hatalı gol yemesen olmuyor.

Bence Ufuğa gelene kadar da takımda laf söylenecek çok adam var. Defansın her geleni kaleciyle karşı karşıya bırakırsa golde olur.

Ne kadar temel kaleci eğitimi aldın da yorum yapıyorsun sevgili kardeşim? Hayatında 7.32 m lik bir boşluğu nasıl kapatacağını kim öğretti ki size Ufuk'u yerden yere vuruyorsunuz sevgili kardeşim?

Lütfen biraz anlayışlı olun! Hiç biriniz demiyor ki çaprazdan penaltı yaptırdığı pozisyonda defans oyuncuları neredeydi hiç sormuyorsunuz?

Bu çocuk ister kabul edin ister kabul etmeyin ülkenin gelecekteki en önemli kalecisi olacak!

Bak güzel kardeşim , o zaman profesyonel veya amatör top oynamayan hiç kimseden taraftar da olmaz yorumcuda olmaz senin bu dediğine göre ! Ben futbolda oynadım profesyonel olarak kardeşim . Petrol Ofisinde Umut'la , Kayseri Erciyes'te bir dönem forma giyen Doğukan ' la , Ankara Demir'den Sadık'la , Tigem'den Samet'le , Çanakkale Dardanel'den Ümit'le birlikte oynamışlığım vardı 14-18 yaş arası !

Demek ki neymiş güzel kardeşim , yorum yaparken tümden gelim yapmayacakmışız .

Penaltıda olduğu gibi yere oturdu,tamam penaltı tutmak zordur ama en azından çabala Ufuk efendi..

Ayrıca o kadar çok çıkış yapıyorsun ki..

Zaten ben gol yiyeceğim rahat olun der gibiydin..

Çok kötü performansın Türkiye'nin en yetenekli kalecilerinden biriydin n'oldu sana..

Kendin kaybedersin koçum..

Sene sonunda yollanırsa hiç şaşırmam..

Penaltıda olduğu gibi yere oturdu,tamam penaltı tutmak zordur ama en azından çabala Ufuk efendi..

Çok kötü performansın Türkiye'nin en yetenekli kalecilerinden biriydin n'oldu sana..

Harbiden adam Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri belki en iyisiydi Volkan mesela Fenerde kendini aştı Ufuk geriye gidiyor sanki.

takımın neresinden tutsan elinde kalıyor. hadi dedik ufuğu kazanalım o oynasın amaaa nerdeee.... adamın oynamaya niyetiyok. bu halinle seneye yedek kaleci bile olamazsın ufuk. kendini gram geliştiremedin

Dün en az 2 topun auta çıkmasını son anda engelledi. 3 kez filan yanlış çıktı.1 penaltı yaptırdı. Serkan ve Ufuk, paf takımına yedek olamazlar. Aykut tek kaleci şu an. Ondan daha iyi yedek kaleci de transfer etmek güç. Sezon sonunda Ufuk-Zapata gider. Sinan Bolat iyiyse gelir, yoksa Karcemarskas.

halen ufukcu varmi burada. Zapata'dan beter bu adam,dün gördük bunu.Zapata ve Ufugun yaninda Aykut casillas olur :D

ufuk cok yavas bir kaleci reflex zapata ve ufuk dan daha iyi aykut var ama o ilk 18 de bile yok nedense.

Türkiyenin en yetenekli kalecilerinden biri değildi..Her zamanki gibi medya bir,iki maçta fiziğininde çok iyi olmasından dolayı şişirdi..

Allah rızası için bana birisi söylesin Bu Atkut seneledir bu takımda..Yahu madem yetersiz bu adam neden gönderilmez..neden bir umut olsun ki belki tutar başkası denenmez...Yahu benim aklım almıyor.Gerçekten bizimle dalga geçiyorlar...Yeter be..Bu kadar iş bilmezlik olur mu..

Ufuğun her halinden belli kötü bir kaleci olduğu...

Kesinlikle yerli transferlerde özellikle kaleci başta olma üzere zeka testi yapılması taraftarıyım..

Başıma birşey gelmeyecekse Ufuk'u sevdiğimi ve ona güvendiği söylemek istiyorum. :D

ufuga söylenen laflar kifayetsiz kalır. ondan birşey demiyorum.

Bizde formsuz dönemler geçirdi ama 2. yada 3 . kaleci olarak kalmalı.Adam milli takım kalecisiydi bize gelirken

Geri
Üst Alt