#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Fena değildi. Kaleci antrenörünün etkisi..

Çok ciddi anlamda gelişme var kendisinde, Taffarel'in etkisi büyük. :tiphat:

İyi oynadı helal olsun Taffarel'le çalışmanın katkısı diye tahmin ediyorum

Bu akşam sivasspor maçında çok iyiydi. Taffarel iyi çalıştırıyor anlaşılan :)

inşallah bu macta iyi oynarsın. eger senin hatanla bu kupadan elenirsek go home deriz sana. kazan mübarek ola.

mac öncesi böyle demiştim. 2 iyi kurtarış yaptın. tebrik etmek lazım. gecen sene bana neler söylettin. yavaş yavaş affetri herkese kendini.

Geçen yıla göre en büyük aşama kaydeden kişidir gözümde artık. H.Balta'dan ve Aydın'dan daha büyük bir çıkış yapmıştır. Bizimkiler gol atabilse maç kazandıran kaleci olacaktı.

A.Demir maçında da çok iyi oynamıştı. Servet uğraşa uğraşa bir gol yedirmişti.:) Kenarda bekleyipte bu kadar gelişme göstermesi şaşırtıcı. Böyle devam ederse kalıcı olur takımda.

A.Demir maçında da çok iyi oynamıştı. Servet uğraşa uğraşa bir gol yedirmişti.:) Kenarda bekleyipte bu kadar gelişme göstermesi şaşırtıcı. Böyle devam ederse kalıcı olur takımda.

Bu performansla zaten Terim'in yedek olarak yerine kaleci düşüneceğini sanmıyorum. Kalıcı olmayı başardı benim gözümde.

kaleci antrenörü farkı sonucu gösterilen gelişim mutuluk verici

Çetin abi işte bu yüzden Aykut gidecek diyorlar sezon sonu.:)

Helal olsun. Devam edip bize Muslera'nın oynayamadığı maçlarda "Ufuk var birşey olmaz" gibi cümleleri sık sık kurdurtmanı istiyoruz.

Dün superdi yine.

İlk aldığımız sene Taffarel olsaydı Nezihi'nin yerine şimdi Muslera bizde olacağını sanmıyorum

Aykut'un gidişinin kesinleştiği maç oldu heralde.

Geri
Üst Alt