#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Benim korkum birazda şu. Karizmati k bir ifadesi var baktım resimleri ne şov yapmış. Biraz Volkan Demirel havası kokladım ki aman diyeyim :)

Benim korkum birazda şu. Karizmati k bir ifadesi var baktım resimleri ne şov yapmış. Biraz Volkan Demirel havası kokladım ki aman diyeyim :)

Yok Burak merak etme..Volkan´da o karakter ne gezer?

Ufuk cok karakterli bir adamdir ve Volkan´dan cok daha yeteneklidir...

Manisa´da oynarken bile ASLAN pozu vermesi, Galatasaray´liliginin bir göstergesidir...Ufuk hakettigi yere gelecektir..Buna inancim sonsuz...Adamda 2 metre boy var ya, var mi ötesi:D

Gerçekten karizma maşallah. Zaten bizde öyle uzaylı yok :) Umarım yükselişi devam eder bizde bu dev çocuğun

Yok Burak merak etme..Volkan´da o karakter ne gezer?

Ufuk cok karakterli bir adamdir ve Volkan´dan cok daha yeteneklidir...

Manisa´da oynarken bile ASLAN pozu vermesi, Galatasaray´liliginin bir göstergesidir...Ufuk hakettigi yere gelecektir..Buna inancim sonsuz...Adamda 2 metre boy var ya, var mi ötesi:D
Herşeyi geçtim Ufuk Ceylan analizimde de yazmıştım gördüyseniz okumuşsunuzdur bu adam Galatasaray'a gelmek için müthiş bir duruş sergiledi. Transferin son dakikasına kadar bekledi. İnanılmaz bir karakter gösterdi ve takıma katıldı. Şimdiden beğenimi topladı.

Herşeyi geçtim Ufuk Ceylan analizimde de yazmıştım gördüyseniz okumuşsunuzdur bu adam Galatasaray'a gelmek için müthiş bir duruş sergiledi. Transferin son dakikasına kadar bekledi. İnanılmaz bir karakter gösterdi ve takıma katıldı. Şimdiden beğenimi topladı.

Evet...Ve Ufuk gercekten tam bir Galatasaray´lidir..Kolu kirildiginda onu ziyaret eden ilk kisiler Galatasaray yönetimidir..Hatta ailecek Galatasaray´li oldukarini söylemislerdi o röportajda..Birgün Galatasaray´da oynayacagindan hicbir süphem yoktu...HOSGELDIN UFUK CEYLAN..SENDEN COK SEY BEKLIYORUZ

Galatasaray lı olması güzel bişey bizden:D yani ama olmasa bile Galatasaray formasını sırtına geçiren herkez o saatten sonra Galatasaray lıdır.

n668565524_5271919_2364.jpg

Harika bir kaleci aldık renkdaşlar içiniz rahat olsun. Ben kefilim. =) 1.95 boyu ve güçlü fiziğinin yanı sıra kendine güveni ve refleksleri son derece iyi olan bir kaleci Ufuk. Kişilik olarak da kim Ufuk hakkında konuşsa çok olumlu şeyler söylüyor. Kaleyi de hallettik. Ohh bee ;)

süper kaleci

Galatasaray futbolcusu en guxel yerde yemek yiyecek.

en guzel yerde eglenecek

en guzel yerde oturacak

o kadarrrrr

Adam hiç eğlenmesin mi ne gerikafalısınız.

Aydın'ın saçları uzun olduğuna göre bayağı eski bu resim.. Yeni de olsa farketmez, ben Galatasaray'a transfer olsam sonuna kadar eğlenirim o gün..

Adam hiç eğlenmesin mi ne gerikafalısınız.

Aydın'ın saçları uzun olduğuna göre bayağı eski bu resim.. Yeni de olsa farketmez, ben Galatasaray'a transfer olsam sonuna kadar eğlenirim o gün..

Aydın hazırlık döneminden beri kısa saçlı diye hatırlıyorum.

Bu kafayla çok harıka olacağını sanmıyorum.Kimse kusura bakmasın.

dalga mı geçiyorsun

adam daha 22 yaşında tabiki gezcek eğlencek + bu resim %99 yazın çekildi. ha yeni olsa farketmez, ben galatasaray gibi bi takıma transfer olcam giderim diskoya bütün gün eğlenirim anasını satıyım

dalga mı geçiyorsun

adam daha 22 yaşında tabiki gezcek eğlencek + bu resim %99 yazın çekildi. ha yeni olsa farketmez, ben galatasaray gibi bi takıma transfer olcam giderim diskoya bütün gün eğlenirim anasını satıyım

23 :) 86 doğumlu

Bu kafayla çok harıka olacağını sanmıyorum.Kimse kusura bakmasın.

Sen de kusura bakma asıl bu kafayla takımımıza sahip çıkılabileceğini sanmıyorum. Eğlenemez mi, akşam idmandan çıkar çıkmaz koşarak eve gidip yemeğini yiyip yatsın mı? Bu mantığı nasıl izah edebiliyorsunuz şaşıyorum, tabiki ayarını bildikten sonra gezecek, tozacak, eğlenecek, hovardalık yapacak, nedir bu özel hayatı kısıtlama isteği:mad:

Geri
Üst Alt