#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

kaleci olmak icin lisans yeterliyse herkes ufuk gibi kaleci olabilir. elemanda gecerken uğradım der gibi bir hal var. insan biraz açılır kale ile top arasındaki açıyı azaldır bosuna ümit ediyoruz ufukdan gelisme "0".

2 Macta adami yükseltip 2 Macda adami Siliyorsunuz..yapmayin bunlari..Kupa Macindan sonra burda herkes Ufuk´a hayran kalmisti burda

sadece 1 safya öncesini okuyun.bu ne ikilemdir arkadaş :SS:

Demek ki herkes Ufuk için yeni bir sayfa açmış :D

Ufuk yetenekli bir kaleci ama güven sorunu var,hareketleri acabalarla dolu,tereddütte kalınca yapmak istediğini gerçekleştiremiyor,yediği golde de hareketlerini bir gözden geçirin ilk hamlesinde bir acaba diye düşünüp kalmasa gol olma ihtimalini iyice azaltırdı. Takımın yenik düşmesinin en büyük sorumluluğunu taşıyan bir oyuncu için acaba hata yapar mıyım diye bir düşünce olmamalı kafasında.

Ya bir şekilde kafasını boşaltacak ya da Eray'a emanet edeceğiz.

bu adamı direk bu takımdan postalamak lazım. eray dursun musleranın yedeginde. yatarak para kaznıyor. gece alemlerine orda takılsın. ben bu adamın kaleci oldugunu felan sanmıyorum. allah korusun musleraya bişey olsa bu adam kanser eder taraftarı.

bu adamı direk bu takımdan postalamak lazım. eray dursun musleranın yedeginde. yatarak para kaznıyor. gece alemlerine orda takılsın. ben bu adamın kaleci oldugunu felan sanmıyorum. allah korusun musleraya bişey olsa bu adam kanser eder taraftarı.

Hocam ben de güveniyordum da,gerçekten çok saçma bir kaleci,geçen yıl oynadığı 2 kupa maçında dünyaları kurtarmıştı ama bize geldiğinden beri de abuk subuk goller yiyor habire.

Hocam ben de güveniyordum da,gerçekten çok saçma bir kaleci,geçen yıl oynadığı 2 kupa maçında dünyaları kurtarmıştı ama bize geldiğinden beri de abuk subuk goller yiyor habire.

şu penaltıda bile adam daha topa koşarken yatıyor. adana demirspor maçında kurtardı ama bozuk saatte günde 2 kere dogruyu gösteriyor. ufukta bikere zeka yok. hiç düşünmüyor. öylesine atlıyor yerlere. 2. golde naptıgını anlamdım ben.

şu penaltıda bile adam daha topa koşarken yatıyor. adana demirspor maçında kurtardı ama bozuk saatte günde 2 kere dogruyu gösteriyor. ufukta bikere zeka yok. hiç düşünmüyor. öylesine atlıyor yerlere. 2. golde naptıgını anlamdım ben.

Artık katılıyorum hocam ben de.1 maçla hüküm vermek değil bize geldiğinden beri böyle adam.Bursa maçında yediği gol efsane. :b5:

Artık katılıyorum hocam ben de.1 maçla hüküm vermek değil bize geldiğinden beri böyle adam.Bursa maçında yediği gol efsane. :b5:

zaten 1-2 maç olsa bukadar kesin konuşmazdım. bursa maçındaki golü hiç sorma elimi duvara vurmuştum sinirden. asla bizim kalecimiz olamaz. bir adamda ışık olur. hissedersin. mesela semih hata yapıyor belki ama adam iyi işlerde yapıyor. ilerde iyi olacak hissi veriyor ama bu adam bana hiç güven ve ışık vermiyor.

Iste gelecek hafta kaleye Ufuk'un gececegini farkettigimiz an. :sad007: :yikes:

263668_393833170697329_1466344705_n.jpg

:D

Geçen sene oynadığı bir kaç maçta fena oynamamıştı. Taffarel mutlaka ona da bir şeyler katmıştır.

O eski kova halinde olacağını sanmıyorum. İzleyip göreceğiz.

Geçen sene oynadığı bir kaç maçta fena oynamamıştı. Taffarel mutlaka ona da bir şeyler katmıştır.

O eski kova halinde olacağını sanmıyorum. İzleyip göreceğiz.

Geçen sene kupa maçınca gayet iyiydi. Adana Demirspor maçıydı galiba. Hatta iyi hatırlıyorum Servet gol yememiz için elinden geleni yapmış ve başarmıştı.

Geri
Üst Alt