Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 543
Umarim hakeden kazanir
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani ben

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim hakeden kazanir
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada Alpay'ın şarkısını tespit edip 3 puan verdim. Tespit etmeseydim 12 puan verirdim ne yalan söyleyeyim. Şimdi kudursun.![]()
Benim gonderdigim sarkiyi gondermis olsaydin olabilirdi belkiYani ben![]()
Bu arada Alpay'ın şarkısını tespit edip 3 puan verdim. Tespit etmeseydim 12 puan verirdim ne yalan söyleyeyim. Şimdi kudursun.![]()
Hadi lan oradan
Ne ga tezin var lan bana.
Şu listeye bununla girmiş olsan benden en az 8 puanı vardı hocamPuanlarimi verdim karsik bir playlist olmus hertürden var, fena degildi. Adamin biri gene ayni tür tarz ile mi katilmis bana mi öyle geliyor
Bir ara bunla katilmak istemistim sonra vazgectim acaba puan alirmiydi
Steve - The New Canon Rock - YouTub
Sayın başkan bir kere de benim şarkımı tespit etsenHep 0 veriyorsun da
ley:
Hoca tez konusunda sende anksiyete yaratmış hallettin değil mi? Bir ara bayağı sorun yaşamıştın diye hatırlıyorum.
puan vericek şarkı yok playlist rezil
Kendi şarkına rakip olarak gördüğün parçalara 12 puan verdiğin nerede görülmüş kardeşimBu arada Alpay'ın şarkısını tespit edip 3 puan verdim. Tespit etmeseydim 12 puan verirdim ne yalan söyleyeyim. Şimdi kudursun.![]()
dikkatli bak, var bi tane.
puan vericek şarkı yok playlist rezil
[VINE]eQrHZ69TFYT[/VINE]
Kendi şarkına rakip olarak gördüğün parçalara 12 puan verdiğin nerede görülmüş kardeşimTarih yazmış mı böyle bir şeyi?
@Alpay Asma'nın yerinde olsam bu mesaja sevinirdim
![]()