87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu kadar kotu sarkilari nerden buldunuz:) şarki geçişlerinde çikan aptal müziğe puan veresim var :)

Beğenmediğim hiçbir şarkıya puan vermem ağabey. Ayrıca benim yüksek puan verdiğim şarkılardan en az biri kürsüde yer alıyor. Bu arada ne hikmetse genelde siz de benim şarkılara puan vermiyorsunuz ya da az puan veriyorsunuz. O zaman aynı şey sizin için de geçerli. Rakip gördüğünüz için böyle yapıyorsunuz. :D
Porsuklarda strateji olmaz kardeşim hala öğrenemedin mi? :D

200 üstü puan alacak bir şarkı ile katılacaktım. Lakin kayıt olamadım. Baktığım vakit o parça halen yasaklı listesinde yok. Bu demektir ki 88. Yarışmayı kazanan ben olacağım.

Ayrıca yine bir Bal Porsuğu bu yarışmayı kazanacaktır. Eurovision 24 kişinin yarıştığı sonunda muhakkak Bal Porsuklarının kazandığı bir yarışmadır.

Şarkıyı tüm listeyi baştan aşağı kontrol ettim hemde tek tek,yok yasaklı listesinde bu parçayı arabasında dinlemeyen yoktur. O kadar iddialı bir parçadır.

Ne zaman şarkım çok iyi kesin kürsü yapar desem sağda kalıyorum ne zaman da son dakika içime sinmeyen bir şarkı ile katılsam ilk 5 falan oluyor. :atess:

Evde de kulüpte de muhakkak dinlemişsinizdir. Kulağa aşina gelir. Bilmiyorum diyen çok az adam vardır. Harika bir parça ondan dolayı rekor iddiam var. Tabii bunu söylerken konsorsiyumları hesaba katmıyor tamamen kulak-melodi bağlamında değerlendiriyorum.

Evde de kulüpte de muhakkak dinlemişsinizdir. Kulağa aşina gelir. Bilmiyorum diyen çok az adam vardır. Harika bir parça ondan dolayı rekor iddiam var. Tabii bunu söylerken konsorsiyumları hesaba katmıyor tamamen kulak-melodi bağlamında değerlendiriyorum.

Abi araba diyorsun, kulüp diyorsun. Ben tahmin ettim şarkını. Üzgünüm ama son sıralarda yer alırsın. :D Eurovision'da o tarz şarkılara puan çıkmaz. O yüzden fazla iddialı olma. En azından bu yarışmalık. :D

Arabada-kulüpte dinlenen ve klişe.

Sol tarafta bitirirse başarıdır. Bence vazgeç lobidaş o şarkıdan

Son düzenleme:

ozaman sag tarafta kendini bulacaksin, cünkü bende nezaman cok olumlu olsam, sarkim ile kasip kavuracagim diye düsünürsem tam tersi oluyor ve resmen kümede kalmak icin savas veriyorum

ah ne diyim listeyi gördükten sonra ben de pisman oldum allah bilir katildigim sarki ile sonlarda sürünürüm
Bu arada Rick reyiz geri dönmüş nihayet :D Yeni bölümü indiriyorum. Sonuçlar açıklanana kadar yeni TWD bölümünü çakayım bari :D

Geldi mi tüm puanlar?

Yavas yavas sonuclara gecsek?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu arada Rick reyiz geri dönmüş nihayet :D Yeni bölümü indiriyorum. Sonuçlar açıklanana kadar yeni TWD bölümünü çakayım bari :D

Rick Grimes reyizlik mertebesine coktan ulasmis bir sahsiyet dir.

57c05d80fd45a3c4274f9896207ba17523361d7ef6b7864693cc48fd62d94072.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt