Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Porsuklarda strateji olmaz kardeşim hala öğrenemedin mi?Beğenmediğim hiçbir şarkıya puan vermem ağabey. Ayrıca benim yüksek puan verdiğim şarkılardan en az biri kürsüde yer alıyor. Bu arada ne hikmetse genelde siz de benim şarkılara puan vermiyorsunuz ya da az puan veriyorsunuz. O zaman aynı şey sizin için de geçerli. Rakip gördüğünüz için böyle yapıyorsunuz.![]()
200 üstü puan alacak bir şarkı ile katılacaktım. Lakin kayıt olamadım. Baktığım vakit o parça halen yasaklı listesinde yok. Bu demektir ki 88. Yarışmayı kazanan ben olacağım.
Şarkıyı tüm listeyi baştan aşağı kontrol ettim hemde tek tek,yok yasaklı listesinde bu parçayı arabasında dinlemeyen yoktur. O kadar iddialı bir parçadır.
Evde de kulüpte de muhakkak dinlemişsinizdir. Kulağa aşina gelir. Bilmiyorum diyen çok az adam vardır. Harika bir parça ondan dolayı rekor iddiam var. Tabii bunu söylerken konsorsiyumları hesaba katmıyor tamamen kulak-melodi bağlamında değerlendiriyorum.
Evde de kulüpte de muhakkak dinlemişsinizdir. Kulağa aşina gelir. Bilmiyorum diyen çok az adam vardır. Harika bir parça ondan dolayı rekor iddiam var. Tabii bunu söylerken konsorsiyumları hesaba katmıyor tamamen kulak-melodi bağlamında değerlendiriyorum.
Şu listeye bununla girmiş olsan benden en az 8 puanı vardı hocam![]()
Bu arada Rick reyiz geri dönmüş nihayetah ne diyim listeyi gördükten sonra ben de pisman oldum allah bilir katildigim sarki ile sonlarda sürünürüm
ah ne diyim listeyi gördükten sonra ben de pisman oldum allah bilir katildigim sarki ile sonlarda sürünürüm
Bu arada Rick reyiz geri dönmüş nihayetYeni bölümü indiriyorum. Sonuçlar açıklanana kadar yeni TWD bölümünü çakayım bari
![]()