- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Yasaklı şarkıya verilen puanları benim haneme yazmak kaydı ile bu hali devam edelim.
Ağabey belki o puanlara ihtiyaç duymadan şampiyonluğu ilan edeceksin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı şarkıya verilen puanları benim haneme yazmak kaydı ile bu hali devam edelim.
Ağabey belki o puanlara ihtiyaç duymadan şampiyonluğu ilan edeceksin![]()
Tabiki öyle. İçin rahat olsun, şakaydı sadece.Yok muhterem ne zaman bizden kem söz duydunuz. Bu arada Yankee Mehmet için bu söyledikleriniz bir anlam ifade etmez. Size bu konuda katılıyorum.
O artık amarigalı :asd22:Tabiki öyle. İçin rahat olsun, şakaydı sadece.
Mehmet, farklı düşünebilir. Ama kendisini bu tüccar zihniyetin bir kölesi olarak topluma uyum sağlıyor düşüncesiyle görmek lazım. Tüm bunlar, mahalle baskısının verdiği tepkiler.
Bu arada Yenkee sıfatının geçmişini merak ettim şimdi. Mehmet hç tepkide vermiyor buna. Belliki kanıksamış.![]()
Tapatalk
Oooo. Vahşi batıya yerleşip, bizon çiftliği mi kurdu yoksa.O artık amarigalı :asd22:
Yine gitti şampiyonluk :38573:Ouuv yasaklı şarkıyla yarışmaya katilmak He. yarışmacıların bilinç altına yerleşmiş şarkı elbet avantajlı olacaktır.
Şaibe var suphesiz.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla biraz yavaş gitseniz rakipsiz olacam aslında da hızınız yetişemiyorumYine gitti şampiyonluk :38573:
Valla biraz yavaş gitseniz rakipsiz olacam aslında da hızınız yetişemiyorum![]()
Ben de şu an ne dediğini kavramaya çalışıyorum kardeşim yalan değilRakipsiz yazmayacaktim oraya da ne yazacağımi da unuttum şu an
Uyku vakti gelmiş anlaşılan
Abv bu akıllı telefonların
Yasaklı şarkıyı şimdi listeye bakınca gördüm.
Gönderen kişinin suçu yok. Çünkü listede harf yanlışlığından dolayı ismi yasaksız gözüküyor. Kim göndermişse 12 puanı benden kaptı.
Tapatalk
Yasaklı şarkıları anlamaya mi çalışıyorsun?ulan yasaklıları bi tek ben anlayamıyorum, tek tek kontrol edicem şimdi
ulan yasaklıları bi tek ben anlayamıyorum, tek tek kontrol edicem şimdi