87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok muhterem ne zaman bizden kem söz duydunuz. Bu arada Yankee Mehmet için bu söyledikleriniz bir anlam ifade etmez. Size bu konuda katılıyorum.
Tabiki öyle. İçin rahat olsun, şakaydı sadece.

Mehmet, farklı düşünebilir. Ama kendisini bu tüccar zihniyetin bir kölesi olarak topluma uyum sağlıyor düşüncesiyle görmek lazım. Tüm bunlar, mahalle baskısının verdiği tepkiler.

Bu arada Yenkee sıfatının geçmişini merak ettim şimdi. Mehmet hç tepkide vermiyor buna. Belliki kanıksamış.

Tapatalk

Yasaklı umarım bizim lobiden değildir çünkü puan vermeyeceğim nihahaha

Tabiki öyle. İçin rahat olsun, şakaydı sadece.

Mehmet, farklı düşünebilir. Ama kendisini bu tüccar zihniyetin bir kölesi olarak topluma uyum sağlıyor düşüncesiyle görmek lazım. Tüm bunlar, mahalle baskısının verdiği tepkiler.

Bu arada Yenkee sıfatının geçmişini merak ettim şimdi. Mehmet hç tepkide vermiyor buna. Belliki kanıksamış.

Tapatalk
O artık amarigalı :asd22:

Yasaklı şarkıyı şimdi listeye bakınca gördüm.

Gönderen kişinin suçu yok. Çünkü listede harf yanlışlığından dolayı ismi yasaksız gözüküyor. Kim göndermişse 12 puanı benden kaptı.

Tapatalk

Ouuv yasaklı şarkıyla yarışmaya katilmak He. yarışmacıların bilinç altına yerleşmiş şarkı elbet avantajlı olacaktır.
Şaibe var suphesiz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O şarkıyla geçen yarışmada ben katılacaktım ama yasaklı sebebiyle şarkı değiştirmiştim. Listeyi güncelleyen yanlış giriş yapmış oysa.

Tapatalk

Rakipsiz yazmayacaktim oraya da ne yazacağımi da unuttum şu an :D
Uyku vakti gelmiş anlaşılan :D

Abv bu akıllı telefonların

Bu arada yasaklı çok barizmiş ben bile fark ettim.

ulan yasaklıları bi tek ben anlayamıyorum, tek tek kontrol edicem şimdi

Ha hatırladım takipçiniz olacam yazacaktım :asd:

Yasaklı şarkıyı şimdi listeye bakınca gördüm.

Gönderen kişinin suçu yok. Çünkü listede harf yanlışlığından dolayı ismi yasaksız gözüküyor. Kim göndermişse 12 puanı benden kaptı.

Tapatalk

Yok ağabey yasaklı listesindeki isim ile playlist deki şarkı ismi aynı maalesef. Sadece şarkıcı farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt