87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hep söylüyoruz misyon yarışmacısıyız diye. Değiştirmem stil falan :D Derdim sizden puan almak olsa yapardım bunu :D Biz değişmedik ama herkes değişip Rock&Metal şarkılarla şampiyon olmaya başladı ;) Amacımıza ulaştık. Tadını çıkarıyoruz :D

Yenilgilerin mi tadını çıkarıyorsun? Amaç müzikten zevk almak. Burda kitap yazmıyoruzki misyon iletelim. Hadi kendinize eziyet ediyorsunuz, bari diğer kişileri düşünün.

Tapatalk

Son düzenleme:
Yenilgilerin mi tadını çıkarıyorsun? Amaç müzikten zevk almak. Burda kitap yazmıyoruzki misyon iletelim. Hadi kendinize eziyet ediyorsunuz, bari diğer kişileri düşünün.:D

Tapatalk

Bize keyif azizim :D İstediğimizi aldık mı aldık :D Sen sıkma canını :D

Benim başımı, karnımı her bir yerimi ağrıtıyor, o yüzden huzurlarınızdan kaçarcasına ayrılıyor, iyi geceler ve iyi eğlenceler diliyorum :D
Sevgililer günü tek bir güne sığamıyacak kadar büyük bir gündür. Sevene her gün sevgililer günüdür. Kapitalizme uyarak, tüccarlara kandığın için kınıyorum seni.

Tapatalk

Son düzenleme:
Canımı sıkmam da listeyi bozuyor bu teraneler.

Tapatalk

WebStore_HB_DC_designpicFF__17148.1356029895.1280.1280.jpg

Sevgililer günü tek bir güne sığamıyacak kadar büyük bir gündür. Sevene her gün sevgililer günüdür. Kapitalizme uyarak, tüccarlara kandığın için kınıyorum seni.

Tapatalk

O tüccarlar para kazanacak ki istihdam olsun, sapkın düşüncelerinizi kendinize saklayınız.

Liste yine karışık olmuş.

Böyle olunca zorlanıyorum.

Playlist hala yayinlanmadi mi? Tapa da gözükmüyor da

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O şarkıyı gönderen kişi hala mesajlarıma ceap vermedi. Online gözüküyor.

Eski haliyle 1 yasaklıyla listeyi paylaşayım mı?

Dönüş yapıp yapmayacağı da meçhul.

Resim açılmıyor bende. Umarım bana karşı küfürlü bir caps atmamışsındır.
O tüccarlar para kazanacak ki istihdam olsun, sapkın düşüncelerinizi kendinize saklayınız.
Dayatmaya dayalı sevgi kutlanmaz. Bir de tuzu kuru olmayıpta, asgari ücretle çalışıp, eve yorgun giden emekci kardeşlerimiz, sevgililer günü zırvası yüzünden eşinden, sevgilisinden surat görüyor.

Her sabah sevdiğine seni seviyorum diyebilen insanlar için her gün aşk günüdür.

Tapatalk

Resim açılmıyor bende. Umarım bana karşı küfürlü bir caps atmamışsındır.

Dayatmaya dayalı sevgi kutlanmaz. Bir de tuzu kuru olmayıpta, asgari ücretle çalışıp, eve yorgun giden emekci kardeşlerimiz, sevgililer günü zırvası yüzünden eşinden, sevgilisinden surat görüyor.

Her sabah sevdiğine seni seviyorum diyebilen insanlar için her gün aşk günüdür.

Tapatalk

Yok muhterem ne zaman bizden kem söz duydunuz. Bu arada Yankee Mehmet için bu söyledikleriniz bir anlam ifade etmez. Size bu konuda katılıyorum.

O şarkıyı gönderen kişi hala mesajlarıma ceap vermedi. Online gözüküyor.

Eski haliyle 1 yasaklıyla listeyi paylaşayım mı?

Dönüş yapıp yapmayacağı da meçhul.

Yasaklı şarkıya verilen puanları benim haneme yazmak kaydı ile bu hali devam edelim.

Aynı playlisti yayınladım, ilk mesajda mevcut...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt