- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Ne oldu sikinti mi oldu ?
YAsaklı şarkı vardı o yüzden tekrar yayınlayacağım playlisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu sikinti mi oldu ?
Biz hep söylüyoruz misyon yarışmacısıyız diye. Değiştirmem stil falanDerdim sizden puan almak olsa yapardım bunu
Biz değişmedik ama herkes değişip Rock&Metal şarkılarla şampiyon olmaya başladı
Amacımıza ulaştık. Tadını çıkarıyoruz
![]()
Oooofff of... Bu solcularda çok sıkıcı oluyor yahu.
Yenilgilerin mi tadını çıkarıyorsun? Amaç müzikten zevk almak. Burda kitap yazmıyoruzki misyon iletelim. Hadi kendinize eziyet ediyorsunuz, bari diğer kişileri düşünün.
Tapatalk
Sevgililer günü tek bir güne sığamıyacak kadar büyük bir gündür. Sevene her gün sevgililer günüdür. Kapitalizme uyarak, tüccarlara kandığın için kınıyorum seni.Benim başımı, karnımı her bir yerimi ağrıtıyor, o yüzden huzurlarınızdan kaçarcasına ayrılıyor, iyi geceler ve iyi eğlenceler diliyorum![]()
Canımı sıkmam da listeyi bozuyor bu teraneler.Bize keyif azizimİstediğimizi aldık mı aldık
Sen sıkma canını
![]()
Canımı sıkmam da listeyi bozuyor bu teraneler.![]()
Tapatalk
Sevgililer günü tek bir güne sığamıyacak kadar büyük bir gündür. Sevene her gün sevgililer günüdür. Kapitalizme uyarak, tüccarlara kandığın için kınıyorum seni.
Tapatalk
Mehmet hemen havaya girmişsin bakıyorumSeni Yankee seni
![]()
O şarkıyı gönderen kişi hala mesajlarıma ceap vermedi. Online gözüküyor.
Eski haliyle 1 yasaklıyla listeyi paylaşayım mı?
Dönüş yapıp yapmayacağı da meçhul.
Resim açılmıyor bende. Umarım bana karşı küfürlü bir caps atmamışsındır.
Dayatmaya dayalı sevgi kutlanmaz. Bir de tuzu kuru olmayıpta, asgari ücretle çalışıp, eve yorgun giden emekci kardeşlerimiz, sevgililer günü zırvası yüzünden eşinden, sevgilisinden surat görüyor.O tüccarlar para kazanacak ki istihdam olsun, sapkın düşüncelerinizi kendinize saklayınız.
Madem öyle kalsın kardeşim yapacak bir şey yokO şarkıyı gönderen kişi hala mesajlarıma ceap vermedi. Online gözüküyor.
Resim açılmıyor bende. Umarım bana karşı küfürlü bir caps atmamışsındır.![]()
Dayatmaya dayalı sevgi kutlanmaz. Bir de tuzu kuru olmayıpta, asgari ücretle çalışıp, eve yorgun giden emekci kardeşlerimiz, sevgililer günü zırvası yüzünden eşinden, sevgilisinden surat görüyor.
Her sabah sevdiğine seni seviyorum diyebilen insanlar için her gün aşk günüdür.
Tapatalk
O şarkıyı gönderen kişi hala mesajlarıma ceap vermedi. Online gözüküyor.