87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gir elbette muhterem. Bir komodin olsan dahi senin gibi mert rakibe karşı yapılacak tüm asimetrik psikolojik harekatların karşısında oluruz. Mevzu nedir bu arada :D
Kokarca lobisi ve mart kedisi lobisinin ayak oyunları karşı karşıyayım. Listede olmayıpta yarışmış şarkı seçmiş olmamdan rahatsızlık duymuş bir güruhun karşı ataklarınıa paratoner oluyorum. Bunların hepsi Lobimizi al aşağı etmek için aslında. Ve bilmiyorlarki bu iki lobide kafalarının lobimizin kılıcından geçeceğini.

Tapatalk

Barça'nın attığı gole bak arkadaş insan değil bunlar yemin ediyorum :D :D

Kokarca lobisi ve mart kedisi lobisinin ayak oyunları karşı karşıyayım. Listede olmayıpta yarışmış şarkı seçmiş olmamdan rahatsızlık duymuş bir güruhun karşı ataklarınıa paratoner oluyorum. Bunların hepsi Lobimizi al aşağı etmek için aslında. Ve bilmiyorlarki bu iki lobide kafalarının lobimizin kılıcından geçeceğini.

Tapatalk

Eray Bey üzerinizde oynanan oyunları elbette tasvip etmeyiz lakin Aslan'ın etkisinde fazla kalmışsınız. Kelle alma işleri öyle kelle paça çorbası içmeye benzemez. Aslan ne zaman kelle almaya kalksa kelle koltukta başlığı terk ediyor. Kendisinin elim ve vahim durumundan ibret almanızı dilerim.

Renktaşlar var mı hala yer

Edit: Varmış, beni de yazın hocam. :D

Eray Bey üzerinizde oynanan oyunları elbette tasvip etmeyiz lakin Aslan'ın etkisinde fazla kalmışsınız. Kelle alma işleri öyle kelle paça çorbası içmeye benzemez. Aslan ne zaman kelle almaya kalksa kelle koltukta başlığı terk ediyor. Kendisinin elim ve vahim durumundan ibret almanızı dilerim.
Aslan Türkoğlu değerli kardeşim, yoldaşım, kendi üzerine düşen kelle alma konusundaki cevap hakkından doğan gerekli açıklamayı yapacaktır.

Biraz önce bir şike konusu gördüm. Lobinizin ayak oyunları ve şike çalışmaları Azi Yıldırım zamanına kadar uzanmış. Böylesi bir acziyete giren lobinizin cezası elbet lobimiz tarafından kesilecektir.

Tapatalk

Son düzenleme:
@Aslan Türkoğlu değerli kardeşim, yoldaşım, kendi üzerine düşen kelle konusunda gerekli cevap hakkından doğan açıklamayı yapacaktır.

Biraz önce bir şike konusunu gördüm. Lobinizin ayak oyunları ve şike çalışmaları Azi Yıldırım zamanına kadar uzanmış. Böylesi bir acziyete giren lobinizin cezası elbet lobimiz tarafından kesilecektir.

Tapatalk

Bizim hesap kesim tarihlerimiz genelde yarışma sonuçlarının açıklanmasına denk geliyor :D O zaman dilimlerinde görmek isteriz diğer lobileri :D Neyse umarım lobiniz bir iki şampiyonluk kazanır da yıldız takar. Çok üzülüyoruz halinize ahvalinize. Aslan sizin gibi haza beyefendi bir insanı bile ne hale getirmiş cidden ibretlik :D

Bizim hesap kesim tarihlerimiz genelde yarışma sonuçlarının açıklanmasına denk geliyor :D O zaman dilimlerinde görmek isteriz diğer lobileri :D Neyse umarım lobiniz bir iki şampiyonluk kazanır da yıldız takar. Çok üzülüyoruz halinize ahvalinize. Aslan sizin gibi haza beyefendi bir insanı bile ne hale getirmiş cidden ibretlik :D

Lobimiz, öncelikle kazanma hırsı üzerine değil, müzikten gerekli gıdayı almak ve bu hazza ulaşmak üzere inşaa edilmiştir. Velevki öyle olsaydı bizimde hesap kesim tarihimizin olduğu ekstrelerimiz olurdu.

Tapatalk

Lobimiz, öncelikle kazanma hırsı üzerine değil, müzikten gerekli gıdayı almak ve bu hazza ulaşmak üzere inşaa edilmiştir. Velevki öyle olsaydı bizimde hesap kesim tarihimizin olduğu ekstrelerimiz olurdu.

Tapatalk

Sizin lobiyi Aslan kurmamış olsa gözüm kapalı inanacaktım bu beyanınıza :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt