87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğin kelimeyi niye kullanırsın arkadaş ben de bunu anlamıyorum. Neyse cezai konularla alakalı benim bir dahlim olmadı hiçbir zaman. O yüzden Alpay Asma kardeşim uygun görüyorsa kaldırsın cezayı.

kelimenin "gerçek" anlamını bilmiyordum. çoğu kaynakta daha farklı bir şekilde geçiyor ondan dolayı yazmıştım. neyse artık uzatmaya gerek yok

Son düzenleme:
kelimenin "gerçek" anlamını bilmiyordum. çoğu kaynakta daha farklı bir şekilde geçiyor ondan dolayı yazmıştım. neyse uzatmaya gerek yok
Tamamdır o zaman Fuat sıkıntı yok. Aslolan niyettir ve niyetim kötü değildi diyorsan zaten bir şey demiyoruz. Anlamını farklı biliyordum demişsin tamamdır. Bir yanlış anlaşılma oldu diyelim. Cezan da kalktı en nihayetinde. Unut gitsin.

Şimdi rapordan gördüm. Ozan gibi adama ettiği lafa bak hıyar ağasının. Almış şimdi cezasını müstehaktır böyle trollere...

Gardolap Fuat işte.

images

Evet puanlar ne zaman açıklanıyor ona odaklanalım. Yeni bir porsuk zaferinin açıklanmasına kaç dakika kaldı :D

Evet puanlar ne zaman açıklanıyor ona odaklanalım. Yeni bir porsuk zaferinin açıklanmasına kaç dakika kaldı :D
Vallahi bekliyoruz ama Tanju kardeşimden ses çıkmadı henüz :D @Tanju Karayel iyi misin kardeşim iyileştin mi? Sonuçları bugün açıklayabilecek misin yoksa yarına falan ertelensin mi?

Vallahi bekliyoruz ama Tanju kardeşimden ses çıkmadı henüz :D @Tanju Karayel iyi misin kardeşim iyileştin mi? Sonuçları bugün açıklayabilecek misin yoksa yarına falan ertelensin mi?

Çok iyi sayılmam aslında ama yattığım yerden puanlamayı programa girdim ve herşey hazır. Bir aksilik çıkmaz ise 9 dan sonra açıklamaya başlarım ağabey.

Ne zaman aciklanacak sonuclar. 22:10 da X Files var kaciramam :D

Çok iyi sayılmam aslında ama yattığım yerden puanlamayı programa girdim ve herşey hazır. Bir aksilik çıkmaz ise 9 dan sonra açıklamaya başlarım ağabey.

Görüyorsunuz Tanju Bey mutsuz. Zafer işaretide yapmiyor.

Yorumlar açık, istediğiniz kadar konuşabilirsiniz.

Bu porsuk muhabbeti yapyorsunuz ya, tabi ki eglenceli bisey, fakat aklima takilan, bu isi girgira vurayim derken, altina biraz gerceklik payi olmasin? Beni bu düsünceye iten, en son yarismada özel mesaj yoluyla -ismi lazim degil- "teklif" niteliginde bi mesaj aldim ve daha da önemlisi, bu yarismayi neden hep bilindik 5-6 kisi kazaniyor? Ciddi cevap verirsen sevinirim, gayet ciddiyim bu konuda... Simdiden tesekkürler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Liste o kadar kötü ki hiçbir şarkıyı kimseye yakıştıramıyorum

Bu porsuk muhabbeti yapyorsunuz ya, tabi ki eglenceli bisey, fakat aklima takilan, bu isi girgira vurayim derken, altina biraz gerceklik payi olmasin? Beni bu düsünceye iten, en son yarismada özel mesaj yoluyla -ismi lazim degil- "teklif" niteliginde bi mesaj aldim ve daha da önemlisi, bu yarismayi neden hep bilindik 5-6 kisi kazaniyor? Ciddi cevap verirsen sevinirim, gayet ciddiyim bu konuda... Simdiden tesekkürler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

oha cidden teklif diye bi mesaj geldiyse bunu açıklamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt