- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Ahahhahahaahah

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahhahahaahah
Alpay Asma tebrikler köftehor. Yine puan vermemişsin. Dikkatimden kaçmadı. Neyse bekliyoruz. Hadi aç başlığı da affettir kendini.
Tebrikler beyler.Hakan Sarı Muhammed Safa Eker
Tanju Karayel eline sağlık efsane organizatör.![]()
Ben en cok Klasik dinlerim lakin mekana gore degisir muziklerim.Arabada disko tarzi muzikler dinlerim.Canim sıkıldigimda Efkarlanacagim muzikler dinlerim.Ask muzikleri de severim.En cok Duygulandiran sarkilar dinlerim.Yani karisik severim ben hangi mekana o muzik tarzi gibi.Klasik müzik normalde dinler misin yoksa sadece yarışma da iş yapar diye mi gonderiyorsun Yasin.
Her iki türlü de takdir ederim o ayrı.
Ben en cok Klasik dinlerim lakin mekana gore degisir muziklerim.Arabada disko tarzi muzikler dinlerim.Canim sıkıldigimda Efkarlanacagim muzikler dinlerim.Ask muzikleri de severim.En cok Duygulandiran sarkilar dinlerim.Yani karisik severim ben hangi mekana o muzik tarzi gibi.![]()
şike yapsana şike yapsana şike yapsana Alpay şike yapsana !!!
Klasik muzik dinlemek iyidir
Aşki memnu soundtracklardan daha kaliteli
1 de Mozart dene
Ben en cok Klasik dinlerim lakin mekana gore degisir muziklerim.Arabada disko tarzi muzikler dinlerim.Canim sıkıldigimda Efkarlanacagim muzikler dinlerim.Ask muzikleri de severim.En cok Duygulandiran sarkilar dinlerim.Yani karisik severim ben hangi mekana o muzik tarzi gibi.![]()
Kısmetse yarın akşam olacak Alpay Asma kardeşim yapacakAradan saatler gecti halen yarisma yok
Yine telefondan takip ettim yine ugurlu geldi.
Yarışma sözüm sözdur. Yalnız bugün eve 12 den sonra varabilecegim.
Yarın akşam düzenlesem uygun olur mu sizin için?
Bildiğiniz üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız geçtiğimiz gün "Müzik, cinsel arzuları tahrik ediyorsa günahtır" diye bir fetva yayınlamıştır.
Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışmalarında cinsel arzuları tahrik eden aşklı, meşkli, seksli şarkılar, baldır bacaklı klipler ile yarışılması yasaklanmıştır. Bu tür şarkılarla yarışmaya katılıp hem kendinizi hem de başkalarını günaha sokmayınız, duyarlı olunuz, adam olunuz (!)
Tüm ESC severlerin dikkatine sunarız![]()