87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay Asma tebrikler köftehor. Yine puan vermemişsin. Dikkatimden kaçmadı. Neyse bekliyoruz. Hadi aç başlığı da affettir kendini. :D

Tebrikler beyler. :hat: Hakan Sarı Muhammed Safa Eker

Tanju Karayel eline sağlık efsane organizatör. :hat:

6 puan vermişsin saolasin.:D

Nightwish'in efsane olduğu albümün underwater sayılabilecek bir parçası ile girdim bu yarışmaya.

Yarın bir işim çıkmazsa yapacağım 88.yi yarışmayı. :)

Herkes iddialı eserlerini bulsun da güzel bir yarışma olsun.:D

Klasik müzik normalde dinler misin yoksa sadece yarışma da iş yapar diye mi gonderiyorsun Yasin.

Her iki türlü de takdir ederim o ayrı.
Ben en cok Klasik dinlerim lakin mekana gore degisir muziklerim.Arabada disko tarzi muzikler dinlerim.Canim sıkıldigimda Efkarlanacagim muzikler dinlerim.Ask muzikleri de severim.En cok Duygulandiran sarkilar dinlerim.Yani karisik severim ben hangi mekana o muzik tarzi gibi. :D

şike yapsana şike yapsana şike yapsana Alpay şike yapsana !!!

Ben en cok Klasik dinlerim lakin mekana gore degisir muziklerim.Arabada disko tarzi muzikler dinlerim.Canim sıkıldigimda Efkarlanacagim muzikler dinlerim.Ask muzikleri de severim.En cok Duygulandiran sarkilar dinlerim.Yani karisik severim ben hangi mekana o muzik tarzi gibi. :D

Klasik muzik dinlemek iyidir

Aşki memnu soundtracklardan daha kaliteli

1 de Mozart dene

Benim de karışık sayılır.

Rock , soul ve klasik daha çok seviyorum ama Carey, Whitney ,Dido, Celine Sion gibileri de dinlerim ara ara.

Son 2 sene daha çok balladlara sardım onlar da daha huzurluyum ve daha iyi seçiyoruz sanki güzel olanları.

Bu yarışma sayesinde müzik kültürüm arttı gerçekten.

Son düzenleme:
İlk kez girdim kürsüyü kaçırdım, ilk 9 kişide 0 çekmeme rağmen, ilginç başlangıç oldu gerçekten :D

Beyler harika bir şeymiş bu Eurovision, en azından 4-5 tane sağlam parça kaptım başta Winterhawk'ınki olmak üzere.

Kürsüyü de tebrik ediyorum 2 tanesine puan bile vermemiştim :D:D:D :hat::hat::hat::hat:

Yine telefondan takip ettim yine ugurlu geldi. :D

Yarışma sözüm sözdur. Yalnız bugün eve 12 den sonra varabilecegim.

Yarın akşam düzenlesem uygun olur mu sizin için?

Yarışmayı kaçta açacaksın lobidaş?

Duyuru falan yok ortada sözünün üstüne yatmazsın inş :DD

Bildiğiniz üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız geçtiğimiz gün "Müzik, cinsel arzuları tahrik ediyorsa günahtır" diye bir fetva yayınlamıştır.

Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışmalarında cinsel arzuları tahrik eden aşklı, meşkli, seksli şarkılar, baldır bacaklı klipler ile yarışılması yasaklanmıştır. Bu tür şarkılarla yarışmaya katılıp hem kendinizi hem de başkalarını günaha sokmayınız, duyarlı olunuz, adam olunuz (!) :D

Tüm ESC severlerin dikkatine sunarız :D

Bildiğiniz üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız geçtiğimiz gün "Müzik, cinsel arzuları tahrik ediyorsa günahtır" diye bir fetva yayınlamıştır.

Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışmalarında cinsel arzuları tahrik eden aşklı, meşkli, seksli şarkılar, baldır bacaklı klipler ile yarışılması yasaklanmıştır. Bu tür şarkılarla yarışmaya katılıp hem kendinizi hem de başkalarını günaha sokmayınız, duyarlı olunuz, adam olunuz (!) :D

Tüm ESC severlerin dikkatine sunarız :D

Saygıdeğer ağabeyim siz bu karardan sonra sanırım artık yarışmaya katılmayacaksınız. Zira lobinizin alameti farikası ''Baldır Bacak'' idi. Sizin gibi haza beyefendi ve mümtaz bir şahsiyetin böyle bir fetva sonrası yarışmaya bu tür eserler ile katılamayacak olması hepimizi ziyadesi ile üzmüştür. Umarım ''Diyanet İşleri'' durumu düzeltir de, ESC yarışmaları eski tadı ve dokusuna döner.

Saygılar.

Bu arada film yarışması açıklanmadan Eurovision açılırsa darılırım ona göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt