87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay Asma bu nasıl bir sorumsuzluk? Bu nasıl kendini bilmezlik? Nerde yarışma? Nerde bu millet? Nerde bu devlet?

yürovizyon ne ya kısa film yarışmasının sonuçları açıklanıcak bugün,

yürovizyon dönüp dolaşıp alpay la ozon tokgözün şampiyon olduğu gayette sıkıcı faydasız bir organizasyon

talihsiz bir örnek verdim sanırsam di caprio gibi katılıp katılıp kazanamıyorsunuz galiba Ozan bey :D

Aynen öyle oluyor Ozan'cım :D Ucuna geliyorum ve direkten dönüyorum :D Ha ama ''Şampiyonlar Şampiyonu'' şarkı benim onun altını çizeyim de zedelenen egom biraz tamir olsun :D

Baktım bu yarışmada da başarılı olamıyorum hemen ''Kısa Film'' yarışması fikrini ortaya attım :D Orada da başarısız olursam yeni icatlar çıkaracağım :D

Alpay tamam gel kardeşim yarışma istemiyoruz.

Adam foruma bile girmiyor herhalde :D

Doktor'un puanları açıklamasından sonra konusu açılır. Aceleye mahal yok. Sakin olunuz. Alpay sözünü tutar. Tutmazsa ona da ayrı bir işkence yöntemi geliştiriveririz.

Beyler yeni gelebildim okulda işlerim uzadı. :(

İnternet yok yurtta şimdi kantine geçtim.

Internet odada çekmediği için burası 23:00-23:30 gibi kapandığından şarkıları çabuk alabilirsem açarım.

Beyler yeni gelebildim okulda işlerim uzadı. :(

İnternet yok yurtta şimdi kantine geçtim.

Internet odada çekmediği için burası 23:00-23:30 gibi kapandığından şarkıları çabuk alabilirsem açarım.

Şarkımı yolladım

Yasin Şimşek konu açıklanmadan şarkı atmayalım.

Açılıp ismini yazdırdıktan sonra göndermeni rica ediyorum.

Zira gönderdiğin şarkıyı kural sebebi ile hızlı gönderen olursa senden haksızlık olur. :)

yasin ne işbilmez adamsın ya ulan :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt