#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Zapata'nın yedği gollerde yabileceği birşey yok arkadaşlar zor toplar ii köşelere gitti, 1 yıldır maç yapmayıp yaklaşık 3 aydırda antreman yapmayan biri karar vermek için erken biraz bekleyip görelim.

evet bi kaç ay bekleyelim zapata için işimiz ne..

Kaleci dediğin adam maç yaptıkca focus kazanır... Aykut ve Ufuktan daha çok güven verdi bana açıkcası. Burda ufuğu en çok savunan bendim ama malesef biri demişti Ufuk iyi kaleci değil ben Manisada oturuyorum maçlarını izledim kova demişti, bende başta olmak üzere olurmu öyle şey demiştik ki bazı arkadaşlarda dalga geçmişti, bir kalecinin kötü olup iyi olmadığını 1-2 maçta anlayamazsın kaleci dediğin adamı 1 yıl izlemen lazım "almadan önce" istikrarına bakıcasın ona göre seçip alacaksın, fakat şuan öyle bir imkan yok koyacaksın kaleye oynayacak... Keşke benden alıntı yaparken yediği gollerde hatası olmadığını söylediğim yeride alsaymışsın, fakat insanlarda laf sokma cambazlığı aldı başını ilginç...

dipnot; iyidir veya değildir şu maçtaki performansını eleştirmek yersiz, yediği gollerde gerçekten yapabileceği birşey yok.

Zapata'nın yediği golleremi üzüleyim yoksa ,o golleri atan Cenk Tosun'u almadığımızamı.

Yerli olarak çok kaliteli bir transfer olurdu.

2-3 seneye kadar dünya para alır Gaziantepspor, Cenk Tosun'u satarak.

cenk eğer dün izlediğim kalitede devam ederse 10 milyon euroya beşiktaşa gider 1-2 seneye.

Biz niye gelen bir kaleciyi 1-2 ay beklemek zorundayız..Beşiktaş Cenki aldı adam kaleyi vermiyor geri kimseye..İlk Villareal hazırlık maçında bitirdi olayı..Onur Kıvrak,Slyvanın sakatlığından sonra aldı bir daha vermedi..Volkan desen ilk oynadığı maçtan sonra kesilemedi.Biz niyeyse beklemedeyiz hep..

Biz niye gelen bir kaleciyi 1-2 ay beklemek zorundayız..Beşiktaş Cenki aldı adam kaleyi vermiyor geri kimseye..İlk Villareal hazırlık maçında bitirdi olayı..Onur Kıvrak,Slyvanın sakatlığından sonra aldı bir daha vermedi..Volkan desen ilk oynadığı maçtan sonra kesilemedi.Biz niyeyse beklemedeyiz hep..

çünkü yanlış şekilde transfer yapılıyor da ondan :) alırsan 1 sene maç yapmamış adamı beklicen mecburen, de santcis geldi adamı hazırladık napolide yılın kalecisi seçildi, işte o adamı almamız lazımdı o sene. sende iyi kötü 1 yıl geçirmiş alıcan devam edicen

Zapata için sezon sonuna kadar bakılacak ama sol bek sıkıntısı çıktı şimdi de. Zapata-Neill-Insua-Cana beraber oynadığında hücumda sıkıntı çıkacak yabancı sınırlamasından dolayı. Ufuk değil de Aykut'la değişmeli.

Bence Zapata bir hayır kurumuna bağışlansın.

Ufuk'tan iyi değil.

Hiçbir bariz hatasının olmadığı bir maçta, hem de ilk maçında Ufuk gibi bir kovadan kötü olduğunu nasıl anladın bilemedim. Hayır Bursa maçındaki golü bilmiyormuşuz gibi konuşuyoruz ya...

Taraftarımızı anlamakta güçlük çekiyorum. Aykut kaleye geçince Ufuk kaleye geçsin, Ufuk geçince Aykut geçsin, Zapata geçince bundan da bi şey olmaz Ufuk geçsin !111birbir.

Balık hafızalıyız.

Hiçbir bariz hatasının olmadığı bir maçta, hem de ilk maçında Ufuk gibi bir kovadan kötü olduğunu nasıl anladın bilemedim. Hayır Bursa maçındaki golü bilmiyormuşuz gibi konuşuyoruz ya...

Taraftarımızı anlamakta güçlük çekiyorum. Aykut kaleye geçince Ufuk kaleye geçsin, Ufuk geçince Aykut geçsin, Zapata geçince bundan da bi şey olmaz Ufuk geçsin !111birbir.

Balık hafızalıyız.

Laflarımıza dikkat edelim lütfen,herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.

Ufuk'tan kötü demedim,tekrar oku istersen mesajı.

İlk 2 golde yapabileceği pek bişey yoktu, ama üçüncü golü kurtarabilirdi.

Penaltı olarak tartışılan pozisyonda da bence hatası yoktu.

Panter olamaz belki. (ki bizim kalemize %100'lük pozisyonları da çıkarabilen biri lazım artık o ayrı)

Ama tecrübesiyle iş yapar kaleci gibi geldi bana ilk maçtan, biraz daha izlemek lazım.

Bir maçta adamı yerin dibine soktunuz ya..! Zapata'nın Ufuk ve Aykuttan kötü olmasına imkan yok bence. İlerleyen haftalarda göreceğiz. Tabi yabancı kontenjanını Zapatayla doldurmak ne kadar mantıklı o da tartışılır. Insua'yı oynatamıyoruz bu yüzden :(

3 gol yemesine rağmen beğendiğim yönleri oldu. İlk 2 gol de suçu hiç yok ama 3. golü başka kaleci olsa çıkarırymıydı bence yenmeyebilirdi. Aykut ve Ufuğun olduğu yerde forma şansı verilip bi bakalım derim daha erken. Tek maçla kahraman ilan edip tek maçla yerin dibine sokmamayı öğreneceğiz

Sadece bir maçta Ufuktan veya Aykuyttan iyi olabileceğini düşünemeyiz..Ama Ufuk ve Aykutun bana göre çok ciddi eksiklikleri var..Ve şu zamana kadar gösterdikleri performansla çok kötü kaleci olduklarını düşünüyorum..Bu mantıkla Zapatanın bu adamlardan kötü olabileceğini düşenemiyorum..olursada çok vahim bir durum var demektir..

Zapatanın ilk izlenimlerime göre boy dezavantajının olduğunu düşünüyorum..Bu konuda çok ciddi şüphelerim var..Kalenin içerisinde çok küçük kalıyor..

Laflarımıza dikkat edelim lütfen,herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.

Ufuk'tan kötü demedim,tekrar oku istersen mesajı.

İlk paragraf senin içindi, orada herhangi bir şey göremiyorum.

İkinci paragraf ve sondaki tespit ise onu söyleyen Galatasaray taraftarları içindi. Bazen bu kitlenin içinde ben de yer alabiliyorum. Üzerine alınmana gerek yok, oradaki gibi tutarsız davranmıyorsan.

Bizde bu geri dörtlü olduktan sonra,hangi kaleci gelirse gelsin yuhalanır.

Kendi kararim zapata sezon sonu geldi gibi gider,top zapataya gelince ufuk gibi panik yapmiyor ve iyi cikariyor arkadaslarina.ama kaleci olarak cok bir extrasi yok ufuka göre.belki bügün kalesine gelen iki üc top vardi ve ikisi gol oldu ,yabanci kaleci aliyorsan ozaman hakkini da vermezi gerek.

Olumlu bir hareketini göremedik daha.

Geri
Üst Alt