- 22 Ocak 2010
- 52.249
- 33.611
- 3.073
Cevap: #87 Robinson Zapata
lenslerini unutmuş o yüzden topu görememiş Zapata
lenslerini unutmuş o yüzden topu görememiş Zapata
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orhan Certurk fasizmin kitabini yazmaya devam ediyor. Siradaki kisim: "Cingeneler ve kas yapilari"
Bu arada "zencilerde on sezi yok" diye bir laf kabul edilemez. Dunya kadar "ZENCI" var seni 40 kilometreden sezip EDIT
kusura bakmayın ama tarihte hiç bir zaman iyi bir zenci kaleci çıkmadı ve çıkmayacak bu insan fizyolejisiyle alakalı. zencilerde atleticlik süper ön sezi 0 dır. sonuç zapata![]()
Hipoteze bakın, ne kadar bilimsel duruyor değil mi ? Yalnız cidden merak ettim. Hangi bilimsel çalışmaya dayanarak söylüyorsunuz bunları ?
Bu önsezi dediğimiz şey sadece kalecilikte işe yaramadığına göre siyahî iyi defans oyuncusu ve forvet oyuncusu da -hatta siyahî başarılı iş adamı- bulmakta sıkıntı çekmemiz gerekmez mi ? Mesela Et'oo gibi golü koklayan bir forvete ya da Ferdinand gibi harika bir defans oyuncusuna kim önsezisi zayıf diyebilir ?
Zapata için ise diyecek bir şey yok. İlk 3 maç hayal kırıklığı.
bu konuda aynı görüşte değiliz sanırım. çünkü senin dediğin bölgeler ile kaleci ayrı bişidir. sistem isimleri sayarken bile 4-4-2 4-3-3 ,3-5-2... kaleci sayılmaz. çünkü kaleci ayrıdır. iyi kaleci hayatının başından sonuna kadar hep iyi kalecidir(kahn,casillas,cech...) bir defans oyuncusu çalım yerse arkasından başkası ona yardım eder. yada forvet o maç atamasa bile başka biri çıkıp gol atabilir. ama kale ayrıdır. o son adamla karşı karşıya kaldığında tek e tek maça dönüşür olay. dediğim gibi bu benim düşüncem isteyen katılır isteyen katılmaz ben sadece diyorumki tarihte hiç büyük zenci kaleci yoktur.
Hagi : ''Yediğimiz golde hata Zapata'nın değil.Ben ona güveniyorum''
Hagi kalırsa seneyede çıldıracaz demek ki..