#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

lenslerini unutmuş o yüzden topu görememiş Zapata

Orhan Certurk fasizmin kitabini yazmaya devam ediyor. Siradaki kisim: "Cingeneler ve kas yapilari"

Bu arada "zencilerde on sezi yok" diye bir laf kabul edilemez. Dunya kadar "ZENCI" var seni 40 kilometreden sezip EDIT

Orhan Certurk fasizmin kitabini yazmaya devam ediyor. Siradaki kisim: "Cingeneler ve kas yapilari"

Bu arada "zencilerde on sezi yok" diye bir laf kabul edilemez. Dunya kadar "ZENCI" var seni 40 kilometreden sezip EDIT

:D tarihin gerçekleri kardeş kabul et yada etme bi beyazın hiç bir zaman süper smaç basamayacağı gerçeğiyle aynıdır. veya düşünebiliyomusunuz 100metrede useyin bolt u bir beyazın geçebileceğini. ister kabul edin ister etmeyin fizyolojiyle alakalı bişey yoksa ırkçılık değil keşke zenci bir forvetimiz yada ön liberomuz olsa

İyi kaleciler de yılda bir kez frikikten,kapattığı köşeden,beşikten gol yiyebilir...Ama hepsini birden üç maçta arka arkaya yapabilir mi bilmem. Bu iyi kaleciyse bu sene içimiz rahat olabilir artık.....

kusura bakmayın ama tarihte hiç bir zaman iyi bir zenci kaleci çıkmadı ve çıkmayacak bu insan fizyolejisiyle alakalı. zencilerde atleticlik süper ön sezi 0 dır. sonuç zapata:D

:)

Hipoteze bakın, ne kadar bilimsel duruyor değil mi ? Yalnız cidden merak ettim. Hangi bilimsel çalışmaya dayanarak söylüyorsunuz bunları ?

Bu önsezi dediğimiz şey sadece kalecilikte işe yaramadığına göre siyahî iyi defans oyuncusu ve forvet oyuncusu da -hatta siyahî başarılı iş adamı :) - bulmakta sıkıntı çekmemiz gerekmez mi ? Mesela Et'oo gibi golü koklayan bir forvete ya da Ferdinand gibi harika bir defans oyuncusuna kim önsezisi zayıf diyebilir ?

Zapata için ise diyecek bir şey yok. İlk 3 maç hayal kırıklığı.

Dün yediğimiz golü görünce gerçekten utandım.

mehmet bolukbasi bile bunlardan iyi kaleciydi en azindan adam kurtariyordu bizimkiler topa bomba muamelesi yapiyor

:)

Hipoteze bakın, ne kadar bilimsel duruyor değil mi ? Yalnız cidden merak ettim. Hangi bilimsel çalışmaya dayanarak söylüyorsunuz bunları ?

Bu önsezi dediğimiz şey sadece kalecilikte işe yaramadığına göre siyahî iyi defans oyuncusu ve forvet oyuncusu da -hatta siyahî başarılı iş adamı :) - bulmakta sıkıntı çekmemiz gerekmez mi ? Mesela Et'oo gibi golü koklayan bir forvete ya da Ferdinand gibi harika bir defans oyuncusuna kim önsezisi zayıf diyebilir ?

Zapata için ise diyecek bir şey yok. İlk 3 maç hayal kırıklığı.

bu konuda aynı görüşte değiliz sanırım. çünkü senin dediğin bölgeler ile kaleci ayrı bişidir. sistem isimleri sayarken bile 4-4-2 4-3-3 ,3-5-2... kaleci sayılmaz. çünkü kaleci ayrıdır. iyi kaleci hayatının başından sonuna kadar hep iyi kalecidir(kahn,casillas,cech...) bir defans oyuncusu çalım yerse arkasından başkası ona yardım eder. yada forvet o maç atamasa bile başka biri çıkıp gol atabilir. ama kale ayrıdır. o son adamla karşı karşıya kaldığında tek e tek maça dönüşür olay. dediğim gibi bu benim düşüncem isteyen katılır isteyen katılmaz ben sadece diyorumki tarihte hiç büyük zenci kaleci yoktur.

Hala anlamis degilim ne diye alindi bu adam? ne üstünlü var ise yaramayan aykut ve ufuktan? bunun yüzünden belki iyi bir b2b alinamadi takima.

bu konuda aynı görüşte değiliz sanırım. çünkü senin dediğin bölgeler ile kaleci ayrı bişidir. sistem isimleri sayarken bile 4-4-2 4-3-3 ,3-5-2... kaleci sayılmaz. çünkü kaleci ayrıdır. iyi kaleci hayatının başından sonuna kadar hep iyi kalecidir(kahn,casillas,cech...) bir defans oyuncusu çalım yerse arkasından başkası ona yardım eder. yada forvet o maç atamasa bile başka biri çıkıp gol atabilir. ama kale ayrıdır. o son adamla karşı karşıya kaldığında tek e tek maça dönüşür olay. dediğim gibi bu benim düşüncem isteyen katılır isteyen katılmaz ben sadece diyorumki tarihte hiç büyük zenci kaleci yoktur.

İyi güzel söylüyorsun da renktaşım bunu söyleyebilmeniz için tüm futbol tarihini iyi bilmeniz gerekmez mi ? Fİfa B.Lama, Dida gibi isimleri veriyor mesela. Neyse siz beğenmiyor olabilirsiniz ona bir şey diyemeyiz. :) Benim söylemek istediğim bunun önseziyle falan alakası yok. Bir defansın rakibinin çalım atarken topu hangi tarafa çekeceğini tahmini de önsezidir, bir forvetin yapılan ortanın nereye gideceğini tahmin etmeside. Bunları gayet iyi yapan siyahi defans ve forvetler de olduğuna göre önsezinin tenin rengiyle alakası falan yoktur bence.

Yaw bu arkadaşın gelirken belliydi iyi kalevi olmadığı yada diyelim 5 senedir formda olmadığı,bu forumdada herkez barıyordu bişey olmaz Zapatadan diye herkezi tebrik ederim yanılan olmadı ;)

Bomba bomba.com üyesi çıktı bu da.

Hentbolcu olacaklarina futbolcu olmuslar. Hastayim kalecilerimizin sadece ellerini yana acmalarina. Gelecek sezon kovulacak ilk adamlardan biri de Nezih olmali.

seni bu takıma kazandıranada ,sanada , kaleci antrenörümüzede ,katkılarından dolayı antrenörümüzede herkese cok teşekkürler arasan bulamazdın bu kadar kötü kaleci tebrikler

Hagi : ''Yediğimiz golde hata Zapata'nın değil.Ben ona güveniyorum''

Hagi kalırsa seneyede çıldıracaz demek ki..

Utan be! Böyle gol yenir mi? Haftaya yedek kalırsın artık.

Hagi de demiş..Hatalı değiil...

Bencede hatalı değil..Çıkdırmaya devam..

Geri
Üst Alt