88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
0mvnW8.png

Şampiyonluk sonrası sözümüzü tutalım. :D

Herkese merhabalar, 88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar açılmıştır.

Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.

Yarışmada bir şarkıcı/grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.

YASAKLI ŞARKI LİSTESİ

PLAYLIST

Şarkılarınızı 16.02. 2016 Saat 23:59' a kadar bana göndermeniz gerekmektedir. Son şarkı gönderim süresine kadar katılımcı sayısı 20 kişiyi bulmazsa yarışma iptal edilecektir.

Puanlarınızı 17.02. 2016 Saat 20:00' a kadar göndermeniz gerekmektedir. Puanlarını göndermeyen yarışmacılar diskalifiye edilecektir.

ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra puanlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'ini buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.

Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!

Not: Katılımcı listesi en çok 24 kişiden oluşacaktır, eğer yarışmayı kaçırırsanız lütfen ısrar etmeyiniz.:)

Herkese başarılar dilerim..

KATILIMCILAR

1.Samet Güven-ŞARKI OK

2.Fuat Ekinci-ŞARKI OK
3.Yasin Yıldırım-ŞARKI OK
4.Ömer Çoban-ŞARKI OK
5.Erman Türker-ŞARKI OK
6.Ali Karadal-ŞARKI OK
7.Barış Savaş-ŞARKI OK
8.Tuncay Van-ŞARKI OK
9.Can Uz-ŞARKI OK
10.Teoman Eraslan-ŞARKI OK
11.Aslan Türkoğlu-ŞARKI OK
12.Yasin Şimşek-ŞARKI OK
13.Ozan Tokgöz-ŞARKI OK
14.Tuncay Tum-ŞARKI OK
15.Can Büyük-
ŞARKI OK
16.Ayberk Çetin-ŞARKI OK
17.B. Arda Aycan-ŞARKI OK
18.Levent Akgün-ŞARKI OK
19.Eray Öztürk-ŞARKI OK
20.Ömer Karaman-ŞARKI OK
21.Mehmet Tokat-
ŞARKI OK
22.Muhammed Safa Eker-ŞARKI OK
23.Mert Gülmez-ŞARKI OK
24.İsmail Arık-ŞARKI OK

Son düzenleme:
umarim baris manco,queen,michael.j , ve diger daima davetsiz misafir olan sanatcilarsiz bir Eurovison yapariz.

Yaz yer varsa. Ama şarkımı göndermem 23:30'u falan bulabilir antrenmandan yeni çıktım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt