88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

İyi bir puanlamayı geciktirdik kısa film yarışmasında (gerçi yazan vakitten önce attım yine de ama en sona kalmışım), hemen mention atılacaklar listesinde sonunculuğa düşmüşüz puanlamayı yollayıp çıkacaktım tesadüfen gördüm. :D

Yazınız. :)

Edit: Erman ağabey mentionlamış Allah için. Ama bildirim gelmemiş. :P

Son düzenleme:
gercek-kesit-sari-biyik-bogaz.jpg

Eurovision düzenleyip katılamadığımda ben (temsili) :D

Yaptığın hareket son derece etik dışı bir hareket. Biliyorsun değil mi abi? :D
Oğlum seni menşınlamadım mı ben? :D Adama bak yav :D

Aslan'cım adam gelmiş 30 küsür yaşına. Şimdi bu saatten sonra ne desek boş Erman'a. Ayıbı, doğruyu mu öğreteceğiz bu saatten sonra. Biraz ağır oldu ama Erman idare et.
Ayıp yatakta olur hocam :D Ben bir şey yapmadım sadece menşınlamayı unuttum hemen gömmeyin :D

Aslan'cım adam gelmiş 30 küsür yaşına. Şimdi bu saatten sonra ne desek boş Erman'a. Ayıbı, doğruyu mu öğreteceğiz bu saatten sonra. Biraz ağır oldu ama Erman idare et.

Tapatalk

Aynen abi. Zaten bu Erman abi forumun teknik direktörü olduktan sonra çok bozdu kendini. :D

Ahh. Nerde o eski saygıda kusur etmeyen Erman Türker. :D

Erman abi beni de menşınlamadı.

Sıkıntı yok.

Adam listeden silmiş bizi o kadar.

:oley:

Abi Barış Manço, Queen falan neyse de zavallı Micheal Jackson'un hepi topu 5-6 şarkısı yarıştı. Onların da çoğu başarısız oldu. Bir tek ben katıldığım şarkısı şampiyon oldu. Ejderlere bir kupa kazandırdı rahmetli. Böyle mi teşekkür ediyorsun? :(

ne demisler kurunun yaninda yasta yanarmis, Michael Jackson da gümbürtüye gitti anliyacagin

Şarkımı gönderdim.

Şimdi karınca belgeselime kaldığım yerden devam edebilirim.

Geri
Üst Alt