- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Baska bir tane yerli bul beni deli etme.Cikamadi ama. Dedim ya sarki yasakliymis diye![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska bir tane yerli bul beni deli etme.Cikamadi ama. Dedim ya sarki yasakliymis diye![]()
Benide mentionlamis ama olmamis bunun hesabini beraber soralim gardasim bizi disarda birakmis gormesek kaciracaz yarismayi.Erman abi beni de menşınlamadı.
Sıkıntı yok.
Adam listeden silmiş bizi o kadar.
ley:
İyi bir puanlamayı geciktirdik kısa film yarışmasında (gerçi yazan vakitten önce attım yine de ama en sona kalmışım), hemen mention atılacaklar listesinde sonunculuğa düşmüşüz puanlamayı yollayıp çıkacaktım tesadüfen gördüm.
Yazınız.
Edit: Erman ağabey mentionlamış Allah için. Ama bildirim gelmemiş.![]()
Benide mentionlamis ama olmamis bunun hesabini beraber soralim gardasim bizi disarda birakmis gormesek kaciracaz yarismayi.![]()
İki adet şarkım patladı ben de merak ediyorum sonuç ne olacak.
Bence ikisi de ilk 5 yapmalı en azından.
Hayrola trafoya mı girmişler yineMırmırların komplosu sonrası sonunda başlığa girebildim![]()
Alpay eurovizyon açacaktı film yarışmasından ötürü açamıyor diye üzerimde baskı oluşturdular. Ben 23 30 da açıklamayı planlıyordum. Yoksa sen zamanında gönderdin.
Düzenlediğin yarışmada bile algı operasyonu peşindesin hacı pes!!!!1