- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Gelmissin iste gonder sarkini topuguna sıktırma bana.Yaz yer varsa. Ama şarkımı göndermem 23:30'u falan bulabilir antrenmandan yeni çıktım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmissin iste gonder sarkini topuguna sıktırma bana.Yaz yer varsa. Ama şarkımı göndermem 23:30'u falan bulabilir antrenmandan yeni çıktım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Umarim diskoya donebilecek liste olurumarim baris manco,queen,michael.j , ve diger daima davetsiz misafir olan sanatcilarsiz bir Eurovison yapariz.
umarim baris manco,queen,michael.j , ve diger daima davetsiz misafir olan sanatcilarsiz bir Eurovison yapariz.
Uzun süredir forumda yoktun alışamadık daha hocam ne yapalımHer ne kadar ismimiz bir arkadaş tarafından mentionlanmasada biz yinede katılalım. O kendini biliyor.![]()
Tapatalk
PC'den giriyorum bende bir sıkıntı görünmüyor.Sayfaya girdiğinde hata alan var mı Ozan Ağabey 502 Gateway hatası alıyormuş çünkü.
Sayfaya girdiğinde hata alan var mı Ozan Ağabey 502 Gateway hatası alıyormuş çünkü.
Bir daha olmasın zaten.Uzun süredir forumda yoktun alışamadık daha hocam ne yapalımKusura bakmayasın bir daha ki sefere yazarız
![]()
bunu bu sayfaya yazarsan bad gateway hatası alan insan nasıl görsün![]()
umarim baris manco,queen,michael.j , ve diger daima davetsiz misafir olan sanatcilarsiz bir Eurovison yapariz.