88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

Arda,Ozan vs arkadaslarimizin bana puan verdiklerini hic hatirlamiyorum nedense :D

Oha Aslan benim şarkıma puan vermiş. Ciddi strateji yapıyor bu çocuk :D Bu şarkının Aslan'dan puan alması kıyamet alameti resmen :D

Alpay Asma bırak laubalılığı kardeşim. Sen hele beni şampiyon yapma. Bak o zaman kellen nasıl gidiyor görürsün.

anigif_enhanced-buzz-29590-1366745734-27.gif

Bende kalp var bak şaka yapmiyorum harbiden kalp var bu saatten sonra düşüş yasarsam cidden popstardaki ünlüler gibi olurum ve intihara gider bu eylemler.
?

Bende kalp var bak şaka yapmiyorum harbiden kalp var bu saatten sonra düşüş yasarsam cidden popstardaki ünlüler gibi olurum ve intihara gider bu eylemler.
������

Kardeşim rahat ol. ;) Alpay'la kapalı kapılar ardında görüşmelere başladım. Şampiyon sensin. Kesin bilgi. Hatta komodo ejderleri genel merkezinde balkonu hazırlattım. Şampiyonluk konuşması için hazır ol.

Ayberk Çetin müzikten anlayan adamın hali başka oluyor biraderim. Öptüm gözlerinden. Yaşanan rezilliğe bir nebze olsun dur dedin :D

Saç tıraşı oluyorum ama heyecandan bakmadan duramiyorum yamuk kesersende kes dedim ?

Geri
Üst Alt