89. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şafak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha, aynen. Adam her yarışma 80'lerin ayrı bir hitini gönderiyordu. :D Toni Braxton, Phill Collins vs...

Bu arada, ağabey benim bu ufak çaplı skandal sonucu ifşa olan play-list nasıldı sence. Sen dinlemişsindir bence :D

Dinlemedim valla ne yalan söyleyeyim, sadece 1 şarkı çakışıyordu benimkiyle, ona bayağı şaşırmıştım :D

Dinlemedim valla ne yalan söyleyeyim, sadece 1 şarkı çakışıyordu benimkiyle, ona bayağı şaşırmıştım :D

Normalde çok daha fazladır. :D

Benim bu yarışmada yarışan şarkıların da olduğu liste çok kabarınca (670 tane falan) arasından seçtim. Zaten 5-10 tanesini de 87. yarışma günü şarkı seçiminde ekledim :D Zaten üst üste 3-4 tane Nightwish vardı. :D

Normalde çok daha fazladır. :D

Benim bu yarışmada yarışan şarkıların da olduğu liste çok kabarınca (670 tane falan) arasından seçtim. Zaten 5-10 tanesini de 87. yarışma günü şarkı seçiminde ekledim :D Zaten üst üste 3-4 tane Nightwish vardı. :D

Çakışan şarkı senin şampiyon olduğun, benim de 2. olduğum bir grubun şarkısıydı. :D

Off ya yarin sonuclar aciklandiginda yine eurovision olsun ne guzel sarkimi hazirlamistim.

Ahaha, aynen. Adam her yarışma 80'lerin ayrı bir hitini gönderiyordu. :D Toni Braxton, Phill Collins vs...

Bu arada, ağabey benim bu ufak çaplı skandal sonucu ifşa olan play-list nasıldı sence. Sen dinlemişsindir bence :D
O playlisti paylasta dinliyelim patlamis zaten :D

Puanları gönderdim bu yarışmayı hangi parçanın kazanacağını çok merak ediyorum.

Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth (Official Music Video) - YouTub

Şu şarkı kaçıncı olmuştu acaba. Arda Ağabey bilir belki? :D

Derece yapamamış zira. :)

Bir ara girmeyi düşündüm bununla, ama yasaklı olduğunu anladım sonra.
Bizim hain evlat MSE girmişti ve rezil olmuştu diye hatırlıyorum :D

Niye hatırlatıyorsunuz şimdi? :red: La Luna ile şampiyon olmuştum bunun iş yapmaması garipti harbiden. :D
@Erman Türker Tanju Karayel @Alpay Asma mentionlamışsınız ama pas geçecektim zaten sağolun. :hat:

Son düzenleme:
Off ya yarin sonuclar aciklandiginda yine eurovision olsun ne guzel sarkimi hazirlamistim.

Ben bir EJDER olarak strateji tanimam, yanidan gecmem, Komodo derkene önce ayaga kalkip önünü ilikleyeceksin bunu yapmayana Osmanli Tokati indirmeye borc biliriz

ottoman.jpg

Diger Komodo arkadaslarim tecrübe kazansin diye Osmanli tokati nasil atilir örnegini gösterelim

3696da99fcb1078ab7171df97350ea15.jpg

Lafin kisasi EJDER Depremine hazir olun , belki roma bir günde insa edilemedi ama Ejderler 89. Eurovison Sarki yarismasi dahil bir Ejder hükümdarligi kuracak, taki bu yarisma iptal olana dek. Sizde dogru yolu bulun bize katilin. Lobi olarak savas acmayi istemiyoruz. Sira bir Komodin alayina yeter.

Haksizmiyim @Aslan Türkoğlu kardes

Son düzenleme:
Ben bir EJDER olarak strateji tanimam, yanidan gecmem, Komodo derkene önce ayaga kalkip önünü ilikleyeceksin bunu yapmayana Osmanli Tokati indirmeye borc biliriz

ottoman.jpg

Diger Komodo arkadaslarim tecrübe kazansin diye Osmanli tokati nasil atilir örnegini gösterelim

3696da99fcb1078ab7171df97350ea15.jpg

Lafin kisasi EJDER Depremine hazir olun , belki roma bir günde insa edilemedi ama Ejderler 89. Eurovison Sarki yarismasi dahil bir Ejder hükümdarligi kuracak, taki bu yarisma iptal olana dek. Sizde dogru yolu bulun bize katilin. Lobi olarak savas acmayi istemiyoruz. Sira bir Komodin alayina yeter.

Haksizmiyim @Aslan Türkoğlu kardes

Haklısın komodo ejderlerinin aşiret reisi. Biz komodo ejderleriyiz! Farkımız son ve hak lobisi olmamız. Bizden olmayanlar şüphesiz ki, cehennem ateşinde yanacaklar.

Puanları gönderdim. Şarkım her ne kadar iddialı olsa da playlist çok sağlam. Şampiyonluk hayal gibi ama kürsüye çıkabilirim. Bu arada bu akşam biraz işlerim var. Yarışmayı takip edememe durumum söz konusu. O yüzden şimdiden tüm komodo ejderlerine başarılar dilerim. Aramızda şarkısı en iyi olan kazansın.

Son olarak komodo ejderlerinin yarışmaya diziliş şeklini paylaşmak istiyorum.

---------------------Mert GÜLMEZ-----------------------
Samet Güven-----Aslan Türkoğlu-----Demirhan Acar
------------Eray ÖZTÜRK - Teoman Eraslan-----------
--------------------Tuncay Van (k)----------------------

Son düzenleme:
Puanları gönderdim. Şarkım her ne kadar iddialı olsa da playlist çok sağlam. Şampiyonluk hayal gibi ama kürsüye çıkabilirim. Bu arada bu akşam biraz işlerim var. Yarışmayı takip edememe durumum söz konusu. O yüzden şimdiden tüm komodo ejderlerine başarılar dilerim. Aramızda şarkısı en iyi olan kazansın.

Son olarak komodo ejderlerinin yarışmaya diziliş şeklini paylaşmak istiyorum.

---------------------Mert GÜLMEZ-----------------------
Samet Güven-----Aslan Türkoğlu-----Demirhan Acar
------------Eray ÖZTÜRK - Teoman Eraslan-----------
--------------------Tuncay Van (k)----------------------

Bu kadrodan elbet bir sampiyon cikar 11:7 de ciksak yarisa gene tokatlariz diger lobicileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt