- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Yasaklı parça ile önceden ben katılmıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı yarışmalardan birinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lobisiz bagimsiz halimden memnunum ama söyle bakayim ne kadar imza parasi veriyorsunuz?
Money talks![]()
Bağımsız olmayı bırakıp lobi tarafı olmayı tercih ettiğin gün bizdesin kardeşim daha önceden bana sözün var biliyorsunLobisiz bagimsiz halimden memnunum ama söyle bakayim ne kadar imza parasi veriyorsunuz?
Money talks![]()
Erman Bey Can kardeşimi kandirmaya çalişma. Şike lobisinde ne işi varmiş benim kankamin. Onun yeri kedi lobisidir. Onun İçin Tuncayi şutluyoruz burda. İstiyorsan Tuncay'i verelim sana beleş.:asd22:Bağımsız olmayı bırakıp lobi tarafı olmayı tercih ettiğin gün bizdesin kardeşim daha önceden bana sözün var biliyorsunBryan reyize yakışmaz kitten takılmak lakin porsuk uyar
Bu arada Bryan reyiz demişken böyle yamuk yumuk avatar olmamış düzenledim senin avatarı :asd22:
![]()
Bağımsız olmayı bırakıp lobi tarafı olmayı tercih ettiğin gün bizdesin kardeşim daha önceden bana sözün var biliyorsunBryan reyize yakışmaz kitten takılmak lakin porsuk uyar
Bu arada Bryan reyiz demişken böyle yamuk yumuk avatar olmamış düzenledim senin avatarı :asd22:
![]()
Bariş Savaş iyi oku kardeşim :asd22:Ohh abi eline saglik cok güzel olmusHemen degistireyim
![]()
Yok unutmadim![]()
Üç vakte kadar porsuk avatarı koyarak bu süreci noktalayacaktır adım gibi eminim :asd22:@Bariş Savaş adama 1 sene profil degistirmedi simdi durduramiyoruz efendim.
Sonuçlar ne zaman acaba.![]()
Sen hele yasakli sarkiyi soylede.Şarkı tahmini falan yapın bari
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk