89. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şafak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı parça ile önceden ben katılmıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı yarışmalardan birinde

Listede 10 tane şarkı vasat bir listede ayrı ayrı ilk üçe oynardı.

Lobisiz bagimsiz halimden memnunum ama söyle bakayim ne kadar imza parasi veriyorsunuz?

Money talks :D
Bağımsız olmayı bırakıp lobi tarafı olmayı tercih ettiğin gün bizdesin kardeşim daha önceden bana sözün var biliyorsun :D Bryan reyize yakışmaz kitten takılmak lakin porsuk uyar :D Bu arada Bryan reyiz demişken böyle yamuk yumuk avatar olmamış düzenledim senin avatarı :asd22:

BPmVAp.jpg

Evet sevgili ESC liler son sampiyonda puanlarını gondermis bulunmuştur hayirlara vesile olsun?

Bağımsız olmayı bırakıp lobi tarafı olmayı tercih ettiğin gün bizdesin kardeşim daha önceden bana sözün var biliyorsun :D Bryan reyize yakışmaz kitten takılmak lakin porsuk uyar :D Bu arada Bryan reyiz demişken böyle yamuk yumuk avatar olmamış düzenledim senin avatarı :asd22:

BPmVAp.jpg
Erman Bey Can kardeşimi kandirmaya çalişma. Şike lobisinde ne işi varmiş benim kankamin. Onun yeri kedi lobisidir. Onun İçin Tuncayi şutluyoruz burda. İstiyorsan Tuncay'i verelim sana beleş.:asd22:

BPmVAp.jpg

Ohh abi eline saglik cok güzel olmus :) Hemen degistireyim:)

Yok unutmadim :D

En erken 22:00 den sonra açıklarım sonuçları(Biraz işim var da :( )

Yarın pazar zaten biraz geç olsa sıkıntı olmaz umarım.

Maç bittiğine göre değerlenir buralar. :D

Şarkı tahmini falan yapın bari :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Herkes yolladı mı puanları?

Yolladıysa yasaklı şarkıyı söyleyin de Tuncay rahatlasın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt