89. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şafak !

Son puanlar Ömer Karaman dan geliyor.

7-X Ambassaors - Jungle
6-Manga - Cevapsız Sorular
5-West Life - Soledad
4-Accept - Kill the Pain
3-Façade of Reality-Epica We Will Take You With Us
2-P!nk - Perfect
1-James Arthur - Recovery

Yeni bir yerli sevici arkadaşımız :D

12-Zülfü Livaneli - Bu Benimki Sevda Değil
10-Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zaman Ki
8-Lana Del Rey - Young and Beautiful

Sıralama yapan tüm arkadaşları tebrik ederim :hat:

Güzel yarışmaydı tüm arkadaşlarımı kutluyorum :005:

b6de0e4d25c920f906989157d99c9e67.jpg

@Serkan Şafak @Ali Karadal @Çağrı Yüce tebrikler beyler :)

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim yine her zaman ki gibi çok güzel bir yarışma düzenledin :) Dediğin gibi ben de özledim şampiyonluğu lakin bu yarışma şampiyon olamama nedeni mi sen benden iyi biliyorsun :asd22:

Serkan Şafak tebrikler lan eski günleri hatırlattın. :D
Ali Karadal hızlı giriş, tebrik ederim.
Çağrı Yüce sana da tebrikler, James Arthur daha önce Impossible ile aşağılarda kalmıştı bu sefer sürpriz yaptı cidden.
Tanju Karayel eline emeğine sağlık. Yalnız 2. olunca bir ara fena umutlandım ama çok fena düştüm. :D

Yiğit abinin düzenlediği yarışmaya katılmıştım aynı parça ile ama dinozorlar hakkımızı yemişti o zaman, intikamım acı oldu;)

Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. Çağrı Yüce sana da tebrikler. Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.

Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum :D

@Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
@Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. @Çağrı Yüce sana da tebrikler. @Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
@Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. @Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.

Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum :D

Alpaya sıkıntı verebildiysek ne mutlu abi :D

Geri
Üst Alt