- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Tarzımın dışına çıktım bu sefer ama 80 lere geceyim diyorum yavastan![]()
Klasikler, 80' ler senin işin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarzımın dışına çıktım bu sefer ama 80 lere geceyim diyorum yavastan![]()
90. yarışmayı @Aslan Türkoğlu ndan isteyin adama online program kullanma eğitimi verdim, boşa gitmesin![]()
Aslan Türkoğlu :asd22:90. yarışmayı @Aslan Türkoğlu ndan isteyin adama online program kullanma eğitimi verdim, boşa gitmesin![]()
90 temiz rakam bence katılmalısın ağabey.
Ne zaman yapalım.1 hafta ne zaman doluyor.
![]()
Yarın maç var, Salı günü de ben iş için Denizli' ye gidiyorum, Perşembe döneceğim, 90 zor da 91' e katılırım.![]()
B. Arda Aycan ağabey kısmetse perşembe akşamı 92'ye adını yazdırır kardeşim hayal kurmayalım :asd22:O zaman 90. yarışma Perşembe olacak, yaptırtmıyorum.
Her gün yarışma mı olur.![]()
Serkan Şafak gördün mü abim adamı direkt boşluğa düşürdün durum vahimKisa film yarişmasi yapan bir babayiğit çikmaz mi? :d
Yarışma talep ediyoruz. 00:30'a kadar katılanlar. 00:45'te playlist.
Cekemiyor abi beni, hep boyleydi biz yokken meydanı bos buldu ama bundan sonra nefes aldirmamSerkan Şafak gördün mü abim adamı direkt boşluğa düşürdün durum vahim![]()
@Serkan Şafak gördün mü abim adamı direkt boşluğa düşürdün durum vahim![]()
Ağabey cidden çok koyuyor be.Ozan ağabey gibi olmak isterdim ama başarı başarı başarı düsturu ile hareket etme egosuna yeniliyorum her seferinde.
Senin adına cidden ben üzüldüm şu son 2-3 yarışmadır. İkinci olduğun yarışma şampiyon olman lazımdı, Whitesnake-Here I Go Again en az derece yapmalıydı. Bu yarışmada da en az 2. 3. olması gerekiyordu o şarkının.
Forumun kulaklarını zemzem suyu ile yıkamak lazım.
Eurovisionları bitiriyoruz Ozan ağabey.
Kısa film, uzun film, bilgi yarışması falan olabilir artık. Yeni bağımlılıklar bulmalıyız.![]()
Yarın maç var, Salı günü de ben iş için Denizli' ye gidiyorum, Perşembe döneceğim, 90 zor da 91' e katılırım.![]()
Maçtan sonra aciklariz abi puanlamayiAçsak mı bir film yarışması gerçi yarın maç var.
Benim o kadar başarı odaklılığım yok strateji de yapmıyorum aslında şarkılara üzülüyorum kendimden ziyadesdjkghjjkhjhj desem de
Cekemiyor abi beni, hep boyleydi biz yokken meydanı bos buldu ama bundan sonra nefes aldirmam![]()