89. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şafak !

Tebrikler GözGözdash Serkan Şafak
Sepil başkan bu performansını görse Önder dallamasının yerine seni takımın başına getirirdi. :oley:

Yarışma talep ediyoruz. 00:30'a kadar katılanlar. 00:45'te playlist.

Kisa film yarişmasi yapan bir babayiğit çikmaz mi? :d

Ağabey cidden çok koyuyor be. :D Ozan ağabey gibi olmak isterdim ama başarı başarı başarı düsturu ile hareket etme egosuna yeniliyorum her seferinde. :D

Senin adına cidden ben üzüldüm şu son 2-3 yarışmadır. İkinci olduğun yarışma şampiyon olman lazımdı, Whitesnake-Here I Go Again en az derece yapmalıydı. Bu yarışmada da en az 2. 3. olması gerekiyordu o şarkının. :D

Forumun kulaklarını zemzem suyu ile yıkamak lazım.

Benim o kadar başarı odaklılığım yok strateji de yapmıyorum aslında şarkılara üzülüyorum kendimden ziyade
sdjkghjjkhjhj desem de

Yarın maç var, Salı günü de ben iş için Denizli' ye gidiyorum, Perşembe döneceğim, 90 zor da 91' e katılırım. :)

Ağabey Hierapolis'i görmüşsündür de, gitmedi isen ve fırsat bulursan Laodikeia'ya kesin uğra muazzam iş çıkarıyorlar. İşi bitince harika bir antik kent yükselecek karşımızda.

Cekemiyor abi beni, hep boyleydi biz yokken meydanı bos buldu ama bundan sonra nefes aldirmam

Anten miyim lan ben çekeyim. :D

Bu arada bir rock balladı ile şampiyon oldun. Lobi olarak Bal Porsuklarına göz kırptın böylece.
577bb8e8-8252-4860-8528-2815a675fdac.jpg

Resmi imzanı şuraya atabilirsin.

Geri
Üst Alt