#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hal ne ya böyle. Sana ve Seri'ye ettigim küfürlerin haddi hesabi yok.

Hadi abi ya. 5 kuruş top oynadığın yok.

Sorunu ne bilmiyorum ama kaç zamandır sahadaki görüntüsü arızalı. Oyununda bir tık gelişme vardı oysa.

savunmadayken kameranın kadrajına dahi giremiyor.

linnes gibi savunması zayıf adam bifouma ve malatya sol bekine karşı tek başına kaldı. sürekli atak yedik oradan.

avrupada elek olma sebeplerimizden biri de böyle fiziksel olarak aşırı zayıf oyuncularla oynuyor olmamız.

bir tane olsa takım taşıyabilir ama bizde 3-4 oyuncu bitik. feghouli, seri, mariano fiziksel olarak tükenmiş. donk ve falcao'yu da eklersek zaten takımın yarısını saymış oluyoruz. tükenme evresine girmiş bu kadar oyuncudan kurulu futbol takımı olmaz.

45 dakikalik oyuncu bence. Adam ikinci yarida resmen defansa yardim etmeyerek bizi sabote ediyor. Lemina bunun gibileri yüzünden 2 kisi icin oynama yüzünde kaliyor.

Kankası Handa ve Mariano olmayınca garip garip top oynuyor

Oyunda varlığını hissettiremediği gibi, tek iyi yönü olan kritik anlarda şut-pas-orta tercih ve uygulamaları da çok kötü hale geldi; geriye de bir şey kalmıyor zaten...

Sezon sonu kesinlikle yollanmali. Sag kanatta oynayinca hic cekilmiyor.

Ulan kel dün ki maçta beni sinir küpü ettin.Hele savunmada iken kadraja girmemesine ne demeli?

Adam geçme yeteneği olmadığına kanaat getirdim. Hizli da değil. Ee bu sene şut da çekmiyor. Ne işe yaradığı belli değil şu an kendisinin. Zavallı mariano bunun yüzünden defalarca küfür yedi kaç hafta.

Gecen sene feghouli şampiyon yaptı bu sene de biri yaparsa kendisi olacak.
Bu kalitede ve müzmin sakat olmayan başka adamımız yok zaten. Evet koşmuyor, ama el mahkum, yine bekleyeceğiz belki tüm maçları alır diye

O yüzden eleştiriler baya boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt