#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keske taraftar ona mobbing yapabilseydi. hoca bu konuda sinifta kaldi bu sezon

Son dakikalarda eksik savunmaya Onyekuru ve Seri'ye atamadığı toplarla bayağı sövdürdü. Herifte öyle kalça var ki yarım yamalak haliyle bütün ikili mücadeleleri kazanmış, savunmaya da iyi yardım etti ama hücumda etkisiz olunca pek anlamı kalmıyor. Sene sonu Belhanda'yla paket edip Sekidika'yı filan geliştirebilirsek bizim adımıza müthiş ticaret olur.

Gitsin kalsın sonra konuşulur şimdi kenetlenip şampiyonluğa odaklanma zamanı.

GS kariyerinde ikinci defa geriye bu kadar yardim edip öndede iyidi

Dün takımımızın en kötü iki futbolcusundan biriydi. Diğeri de ömer. Belhanda bile bunlardan iyi oynadı.

denize kırmızı çıktığı anda muslera ile birlikte tüm takımı hakemin oradan uzaklaştırması çok iyiydi ya :d

Keloğlanla sezon sonu vedalaşmamız şart bunu alana yanında belhandayı eşantiyon iteledikmi takım eli yüzü düzgün hale gelir

kendisini cok seviyorum hele onumde basaksehire karsi rovasata golu attigi icin. efsane bir goldu.
fakat bu sezon noldu bilmiyorum ... adam tehlike yaratamiyor sut cekemiyor, bazen topla beraber yuruyor ya cildiriyorum.
feg son 10 mac ihtiyacimiz var SANA HADI LAN HADI

3. Sezonu oldugu icin takimi sahipleniyor kaptanlik yapmaya calisiyor Tamam bunlar guzel seyler Ama biraz da performans gerekiyor

Gecen sezon ki seviyeye bi turlu gelemedi,Fatih Hoca israrla guveniyor ve oynatmaya devam ediyor

Sezonun ilk yarisinda oldugu gibi formsuz degil az da olsa bi degisim var Ama biraz daha özel Bir performans bekliyoruz cunku o potansiyel ve kalite var Feghouli de

Valencia’da oynadığı maçları youtubedan izliyorum slalom çalım atan dikine giden bir adam bizde nasıl üç senedir 10 metre alan içinde oynayan birine dönüştü.Dizinde sakatlık var sanırım başka açıklaması yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt