#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk modunu açmanın zamanı gelmedi mi artık?

Seneyi bunu,Belhan'dayı ve Falcao'yu yollayip maas yuklerinden kurtulmak lazim.Onyekuru ve Lemina'nin bir sekilde hatta alinabiliyorsa Saracchi'nin bonservislerini alip defansa,sag kanata Mariano'nun durumu da dusunulurse saga komple,iyi bir hatta iki forvet ve de defansa adam alinmali.Bu sene yaz transfer doneminde yapilan verimsiz transferler.gonderilemeyenler ve formsuz hocamiz yuzunden acik ara sampiyon bitirmemiz gereken sezonu cok zora soktuk.

45 dakikalik oyuncu bence. Adam ikinci yarida resmen defansa yardim etmeyerek bizi sabote ediyor. Lemina bunun gibileri yüzünden 2 kisi icin oynama yüzünde kaliyor.
Aynen öyle malesef o yüzden ilk yarılar bununla başlayıp ikinci yarı Sekidika'yı yerine alarak devre dönüşümlü oynatmalıyız. Sekidika bir alışsın bu herife gerek yok zaten. Takımı 10 kişi bırakıyor.

Bunu yazacagim aklima gelmezdi ama net Belhanda'dan bile kotu.
Sezon sonu elden cikarmak lazim.
Yarim sezon lesleri oynayip ikinci yarida bir seyler yapmasini beklemekten yildim artik.

Yaklasik 12 mac oynasin diye 4m euro para veriyoruz, sene sonu gitmesi lazim.

Hiç geri gelmiyor. Kaç pozisyonda dikkat ettim adamını seri ile linnes karşıladı beyfendi hafif tempoda atak sonuna doğru kadraja girdi

Hiç geri gelmiyor. Kaç pozisyonda dikkat ettim adamını seri ile linnes karşıladı beyfendi hafif tempoda atak sonuna doğru kadraja girdi
Hani hücumda üzerine düşeni yapsa tamam defans görevlerini yerine getiremiyor derdim de bir kanat oyuncusunun yapması gereken hiçbir işi yerine getiremiyor

Hala medet umanlar var maçları izlemeden konuşuyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden biz katlanıyoruz bu kele. Hinzir tipi olmasa çoktan tefe konup gönderilmişti. Bi bok yediği yok 20 maçtır. Geçen seneyi de buna yıktılar. geçen sene donk ve onyekuru insan üstü oynadılar ekmeğini bu kel yedi.

lan bu kel hiç oyunda yok,her maç sıcıyo.defol git

Yıllık 4.5 milyon euro para alan bir adamdan koca bir sezon da 5-10 maç iyi oynamasını bekliyoruz yıllık 7 milyon euro alan dan ise sadece maç oynamasını bekliyoruz böyle giderse beşiktaş dan bir farkımız kalmayacak

Onyekuru ve Bruma gibi gençlere yönelin artik. Bırakın böyle bitmiş yıldızları. Adam senede 3/4 maç oynuyor ancak. 4 milyon Euro'yu cukkaliyor yildizcik.

Bu sene performansı 10 üzerinden 1. Fatih Hoca sağolsun kilit oyuncum deyip kesmiyor.

Babel'i de aldırdı, 3.5 milyon senelik 3 yıllık sözleşme yapıp sonra sözleşmesinin ilk yılı bedava Ajax'a gönderdi. Dönünce 33-34 yaşında olacak sanirim. Hamlelere bak.

Bir tane olumlu hareketi olmayan Şener’e halen ısrarla pas atması beni çıldırttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt