#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek sezon en çok merak ettiğim oyuncu olacak kendisi. eğer feguli kendini bulursa hücum gücü çok artar. peki kendini bulabilir mi? soru işareti.

Kaç kilo verdi acaba eritiyo m kaportayı yoksa kebaba gömüyor m,sakatım diyordu ameliyat m olacak yoksa bıçaksız yatarak geçecek m sakatlık?

Feghouli yi ben de maas acisindan elestiriyorum ama bu reputasyona sahip oyuncu icin iyi bir bonservisle aldik

Su an degeri 7,5 milyon gorunuyor markette , sampiyonlar liginde bu artabilir

Maicon ve belhanda fiyaskolari haric geri kalan asiri rahatsiz edici degil

Bir de gomis e verilen para degil ama sozlesme suresi abarti

1. Böyle bir sakatlığı olan futbolcunun, tarihin en önemli sezonlarından birine girerken, hele de takımda en yüksek maaş verilerek transfer edilmesi için hata deyimi hafif kalır, skandal demek lazım. Ya o sakatlık iflah olmaz hale gelseydi hesabını kimse veremezdi.

2. Achille Tendinitis bile ciddi bir problemdir. Sıklıkla her türlü fizik tedavi ve dinlenme ile dahi uzadıkça uzayabilir, tamamen düzeleceğinin garantisi yok yani...

Transfer döneminde Fernando ile birlikte alınmasından en çok memnuniyet duyduğum futbolcudur, sakatlığının boyutunu bilmiyordum tabi. Skora katkısı bir tarafa, oyun içi etkinliği bu sezonki en büyük hayal kırıklığım oldu. Belhanda ve Maicon' dan beklentim son derece düşüktü zaten...

Seneye tam randımanla oynayabileceğinden emin olsam her türlü kalmasından yana olurum. Böylesine çok iyi kanat özelliklerinin yanısıra gayet gelişkin orta saha meziyetlerine sahip başka futbolcuya paramız yetmez. Ancak şüpheliyim, sebebini belirttim...

Sakat bir oyuncuya onay veren , kontrolden geçirip sağlam raporu veren sağlık heyetini kutlar başarılarının devamını dilerim.

Sampiyon oldugumuz ya da ikinci olup ama sampiyonlar ligine katilabildigimiz her sene bu maliyetleri elestirsem de cok ses etmem

Ama ilk bunun disi durumda tekrar gundemime gelir

Dursun zamanındaki sağlık heyeti hala devam ediyor mu?. Bilgisi olan paylaşsın lütfen.

Tabi vebalin sağlık ekibinde olup olmadığını da bilemiyoruz, ayrı konu. Belki adamlar doğru rapor verdi de Tudor inatla istedi, yahut yönetim taraftarın gazını almak için ''Yıldız'' diye transferi onayladı?:unsure:...

Kadroda yatarak para kazanan yerli topçular varken isim vermek istemiyorum ama TARIK, SELÇUK, TOLGA vs. yabancılardan indirim beklemek saçmalık, argo kullanmayalım şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt