#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye kendisinden özellikle şampiyonlar liginde efsane performans bekliyorum parçala onları soso!!!

Ulan tursun kör oyuncu aldın, yürümesi sıkıntılı oyuncu aldın, koşması sıkıntılı oyuncu aldın nasıl birşeysin sen ulan

Dursun Özbek yönetiminin, sadece Sofiane Feghouli'nin transferinde menajerlere 1.92 M € komisyon ödediği ortaya çıktı. Ayrıca yedek kaleci olarak alınan Carrasso'ya tribündeyken dahi galibiyet primi verilmesiyle sezon boyu 113.750 € ödendi. (Hürriyet)

Hayırlı işler

Bu sene iyi bir hazırlık kampı ve sağlam bir feghouli ligimizde 25-30 gole yakın katkıda bulunur(10 gol 15 asist)

O kalçası el arabasıyla zor taşınır millet bundan Cl de efsane performans bekliyormuş ahhahaha

O götünü eritirse ve yerden kaldırırsa seneye çok ihtiyacımız olacak oyuncu. Yoksa işimiz zor bu sene de yatacak. Ulan dursun bende feghouli yi nasıl aşdık diyordum. Adamı sakat olarak almış üstüne üstlük milyonlarca komisyon verilmiş maaşı zaten skandal. Bunları unutmamız için seneye ligden de öte CL de iş yapması lazım

O götünü eritirse ve yerden kaldırırsa seneye çok ihtiyacımız olacak oyuncu. Yoksa işimiz zor bu sene de yatacak. Ulan dursun bende feghouli yi nasıl aşdık diyordum. Adamı sakat olarak almış üstüne üstlük milyonlarca komisyon verilmiş maaşı zaten skandal. Bunları unutmamız için seneye ligden de öte CL de iş yapması lazım

Ben de bekleyecegimize yol yakinken 4 milyon maasli bu adamdan kurtulalim derim. Araplara okutalim 15 e !

Ben de bekleyecegimize yol yakinken 4 milyon maasli bu adamdan kurtulalim derim. Araplara okutalim 15 e !
Araplara 15okutsak dahi böyle bir maaşı vermezler bu sezon. Anca seneye CL görmüş bir feghouli ye bizim verdiğimiz maaş +yüksek bonservis bedeli verirler ha seneye coşarsa ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt