Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Ameliyata gerek yokmuş Doktor Melih bey dedi.
Kendi aciklamasinda tedavi olacagim falan demisti diye hatirliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ameliyata gerek yokmuş Doktor Melih bey dedi.
Kendi aciklamasinda tedavi olacagim falan demisti diye hatirliyorum
Nasıl birşey mi.Ulan tursun kör oyuncu aldın, yürümesi sıkıntılı oyuncu aldın, koşması sıkıntılı oyuncu aldın nasıl birşeysin sen ulan
Nasıl birşey mi.
HAIN
sent via GSC
işler açıkDursun Özbek yönetiminin, sadece Sofiane Feghouli'nin transferinde menajerlere 1.92 M € komisyon ödediği ortaya çıktı. Ayrıca yedek kaleci olarak alınan Carrasso'ya tribündeyken dahi galibiyet primi verilmesiyle sezon boyu 113.750 € ödendi. (Hürriyet)
Hayırlı işler
Siz bu kilo işini televizyondan nasıl anlıyorsunuz yahu?
Anladım, dur bakalım bir sonraki maçında dikkatli bir bakayım.
O götünü eritirse ve yerden kaldırırsa seneye çok ihtiyacımız olacak oyuncu. Yoksa işimiz zor bu sene de yatacak. Ulan dursun bende feghouli yi nasıl aşdık diyordum. Adamı sakat olarak almış üstüne üstlük milyonlarca komisyon verilmiş maaşı zaten skandal. Bunları unutmamız için seneye ligden de öte CL de iş yapması lazım
Araplara 15okutsak dahi böyle bir maaşı vermezler bu sezon. Anca seneye CL görmüş bir feghouli ye bizim verdiğimiz maaş +yüksek bonservis bedeli verirler ha seneye coşarsa ayrıBen de bekleyecegimize yol yakinken 4 milyon maasli bu adamdan kurtulalim derim. Araplara okutalim 15 e !
Kalca dedin de, Gomis in kalcasi kimsede yok.. Ama adam fit, istekli, elinden geleni yapiyor.O kalçası el arabasıyla zor taşınır millet bundan Cl de efsane performans bekliyormuş ahhahaha
Benim de kafamı karıştıran bu, o yüzden sordum bu kilo işini nasıl anlıyorsunuz diye. Feghouli'nin mesela karın ve göğüs bölgesi iyi görünüyor çünkü.Kalca dedin de, Gomis in kalcasi kimsede yok.. Ama adam fit, istekli, elinden geleni yapiyor.
Valla bunu forumun kalca uzmanlarina sormak lazimBenim de kafamı karıştıran bu, o yüzden sordum bu kilo işini nasıl anlıyorsunuz diye. Feghouli'nin mesela karın ve göğüs bölgesi iyi görünüyor çünkü.