#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇÖP

haftalar sonra hoca şans vermiş ama ruhsuz gibi oynadı

Yine bir ilerleme veya bir isik gormedim, devre arasina kadar kendisinden faylanmaya calismaliyiz sonra sutlanmali

bugün beğenmedim ama kötü hali çekilebiliyor, Garry gibi değil yani ne katkısı oldu dersin ama saç baş yoldurmuyor. forvet arkası daha iyi oynuyor özellikle solda ve sağda hızlı adamlar varken.

Takım fizik kalite anlamında öyle bitik bir görüntü verdi ki Feg sırıtmadı.

2-3 kez tehlikeli pas atti Garry'e. Onun disinda fazla bir halta yaramadi. Kendisini kanat yerine merkezde görmek isterim.

Gayet iyi oynadi, adam haftalar sonrasi ilk kez ilk 11 oynadi.

Devamli Emre denilen akbabos gelip yerine gecti, napicagini sasirdi.

Bu kadar kötü oyunda feg neden iyi oynamadi diyemeyiz. Ofansif anlamda olumlu işler yaptı. Önünde eren gibi koşu yapamayan bir adam var ve bencil gary. Oynamaya devam ederse cok daha iyi olacak mac ritmi yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre iki assistini yedi
Garry bir tane yedi

Oynamaya, oynatmaya calisti

Kariyerinin sonuna gelmiş 36 yaşında tebrübeli futbolcu görüntüsü verdi.

Cok iyi de degildi ama cok kotu de degildi, burada cok kotu diyenleri de samimi bulmuyorum.

Takim olarak kotuyuz zaten bu aralar, tek basina ilk yarida baya ofansif olarak katkida bulundu. Ikinci yarida bir cokus oldu ama bunu epeydir dogru duzgun oynamamasina bagliyorum biraz da. Mariano da bu arada cok formsuz, onun da etkisi var.

oyundan çıkınca kendi yarı sahamızdan çıkamadık bile..

Çok kötü değil ama Feghouli bundan daha iyi de olmaz bence. Artık bu durumu kabullenelim.

Bizde bir ilginçlik var. Kim bir kaç hafta forma giymese övülmeye başlıyor. Bu adam oynasa uçarız diyoruz. Sonra oynadığı maçtan sonra üstüne beton döküyoruz. ;D

Her şeye rağmen Feg bu futbolu ile de katkı yapabilir mi ? Yapabilir bence.

Ama arkasında biraz daha tempolu bir beke ihtiyacı var. Geçen sene Mariano'nun temposu daha iyiydi ve yardım ediyordu Feg'e. Şimdi Mariano da yaşı gereği biraz yavaşlayınca ikili oyunları isteseler de yapamıyorlar. Ayaklar yavaş kalıyor.

Maçın tamamını izleme şansım olmadı maalesef ama izleyebildiğim anlarda yağ gibi 2 tane pas bıraktı araya ve bizim takımda 10 numara olan adamlar veya başka tip futbolcular bu topları bırakamıyor. Böyle bir adamın varlığı bizim kişisel tatminlerimizden ziyade rakip için sıkıntı sadece bu sebepten bile bir şekilde sahada tutulmalı daha iyisini alınana kadar eğer yapılabiliyorsa. 10 numaramız topu alıyor veya Emre Akbaba daha attıkların pasın şiddetini ayarlayamıyorlar böyle takım mı olur? Fiziktir vs bir itirazım yok da takımda kim iyi veya güçlü ki zaten en azından teknik birisi oynasın.

Normal bir oyun oynadı. Haftalardır oynamıyordu, üzerine mobbing yiyen bir adam. Genel olarak takım da kötü. Ee ne bekliyordunuz ki?

Sinan'dan çok daha iyi olduğu ortada.

Maçı izlemedim ama Feg'in performansını merak edip yorumlara bakayım dedim. Yazılanlara göre iyi mi oynadı, kötü mü çözemedim. Adamı kimisi gömmüş, kimisi övmüş. :red:

Hücumda akıllıca pas atan tek adamdı boş atmayalım.

İyi oynayan pek kimse de yoktu bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt