İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Arkasında 2 kişi vardı pozisyon yaratabilirdi 70. Dakka girdi zatentopu uzaklastirip zaman kazanmak. Hoca azarladi ama. Oynatmaz daha'da ondan dolayi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasında 2 kişi vardı pozisyon yaratabilirdi 70. Dakka girdi zatentopu uzaklastirip zaman kazanmak. Hoca azarladi ama. Oynatmaz daha'da ondan dolayi.
Belhanda icin de teklif geldi ama gitmek istemedi yönünde haberler dönüyordu hep.
Acaba yalan miydi, hos Belhanda kazmasina teklif gelmemesi degil tam tersine teklif gelmesi sasirilacak birsey olurdu zaten.
Gelsenkirşen de krali canli izleyeceksin
Hislerini alalim?
Gelsenkirşen de krali canli izleyeceksin
Hislerini alalim?
He yav heHep söylüyorum bu keltoş yüzünden forvet alamadık.Yönetim bunun gideceğine inanarak hareket etti.
Kale arkasi mi senin biletler?Ben staddayim ya kesin gol atar bu apaci![]()
Kale arkasi mi senin biletler?
Ben staddayim ya kesin gol atar bu apaci
Saka bi yana, ilk Schalke macinda kirmizi görüp ikinci macta cezali duruma düsme ihtimali epey yüksek bunun. Malum her mac kirmizi yeme riski var herifin.
Valencia daki haliyle buraya gelse, türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncusu ilan edilirdi
Evet kale arkasi hemen 2.sira, Muslera ya bol bol destek veririm.
Belhanda´nin cekecegi bir sut kafana gelir diyecegim ama sut cekmesini bilmiyor ki adam.Evet kale arkasi hemen 2.sira, Muslera ya bol bol destek veririm.
Belhanda´nin cekecegi bir sut kafana gelir diyecegim ama sut cekmesini bilmiyor ki adam.