#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada bu kadar övülmesinin tek sebebi uzun zamandır oynamaması. sahalardan uzak kalınca adamı messi ilan ettiler. 3 maç üst üste oynasın sövmeler başlayacaktır :D

Mustafa Cengiz: "Feghouli'ye de resmi teklif geldi ama gitmedi. Nasıl gönderelim? Köle mi futbolcu? Gitmek istemezse gitmez. Zaten elimizde var göndermek istediğimiz bir tane ama gitmiyor."

neden oynatilmadigi hususu aydinlanmistir herhold

Belhanda icin de teklif geldi ama gitmek istemedi yönünde haberler dönüyordu hep.

Acaba yalan miydi, hos Belhanda kazmasina teklif gelmemesi degil tam tersine teklif gelmesi sasirilacak birsey olurdu zaten.

Belhanda icin de teklif geldi ama gitmek istemedi yönünde haberler dönüyordu hep.

Acaba yalan miydi, hos Belhanda kazmasina teklif gelmemesi degil tam tersine teklif gelmesi sasirilacak birsey olurdu zaten.

Gelsenkirşen de krali canli izleyeceksin
Hislerini alalim?

Hep söylüyorum bu keltoş yüzünden forvet alamadık.Yönetim bunun gideceğine inanarak hareket etti.

Gelsenkirşen de krali canli izleyeceksin
Hislerini alalim?

Ben staddayim ya kesin gol atar bu apaci :D

Saka bi yana, ilk Schalke macinda kirmizi görüp ikinci macta cezali duruma düsme ihtimali epey yüksek bunun. Malum her mac kirmizi yeme riski var herifin.

Valencia daki haliyle buraya gelse, türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncusu ilan edilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt