Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayıradam 40 yasında futbolu bıraktı.
birader adam 73lü doğumlu 13-14 sezonunda oynadı
biraader mi?birader adam 73lü doğumlu 13-14 sezonunda oynadı
Yarin amerikada mutsuz olan ibrahimovic GS nin yeniden radarinda diye bir haber ciksa , ayni muamele ona da yapilir
Sonra feghouli vol.2 olsa da "biz nerden bilebilirdik denir , ama ibra da feghouli gibi parasini alir yatar gider..."
Eskiden bu konuda seyirciyi suclardim , forumdan gelen uyarilari kaale aliyorum ve artik suclarcasina soylemiyorum
Ama yine de , kulube katkisi henuz baslamamis kimseye ama kimseye bir yerini kaldirici hava limani muamelesi , yonetimleri darlarcasina tezahurat yapilmamasi gerektigini ogrenmek icin ne olmasi lazim
Mesela ua , bazilari arkadasim , hepsi "forvet eksikken emre ye 4 milyon" muhabbetini burasi gibi yapiyorlar
E birader siz akhisar kupa finalinden tut lig maclarina hatta basket maclarina gidip emre hakkinda alinsin diye tezahuratla tempo tutmadiniz mi
Nasil bir tutarsizliktir once bunu yapip da sonra yonetimi elestirmek .
olmadı baba bunla ben de vazgectim.khazri iyi topcuydu ama yazın alsaydık şimdi 6-7 puan fazlamız vardı netgotu yine 2 ton, sagda topu aldi ne bir dribling ne bisey gol atmamiz lazim al gulum ver gulum
hoca adam olmadigi icin aliyor insallah sutlayabilir ocakta
gotu yine 2 ton, sagda topu aldi ne bir dribling ne bisey gol atmamiz lazim al gulum ver gulum
Bana biraz zayıflamış gibi geldi. Saç sakaldan da olabilir.gotu yine 2 ton, sagda topu aldi ne bir dribling ne bisey gol atmamiz lazim al gulum ver gulum
Belki saçma gelecek de,şu takımdan 3 isim dehlemeye kalksam Eren Belhanda ve bunu dehlerim.Takımdaki gevşekliğin başı bunlar bence.