#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına futbol oyna bir maç aldır

O kadar kazandığın paraların, seni nöbet tutup bekleyen taraftarın hatırına bişeyler yap ...

Tombili reis aynı Sneijder gibi arka kalkmıyor bununda

Babanız Galatasaray

Yarin amerikada mutsuz olan ibrahimovic GS nin yeniden radarinda diye bir haber ciksa , ayni muamele ona da yapilir

Sonra feghouli vol.2 olsa da "biz nerden bilebilirdik denir , ama ibra da feghouli gibi parasini alir yatar gider..."

Eskiden bu konuda seyirciyi suclardim , forumdan gelen uyarilari kaale aliyorum ve artik suclarcasina soylemiyorum

Ama yine de , kulube katkisi henuz baslamamis kimseye ama kimseye bir yerini kaldirici hava limani muamelesi , yonetimleri darlarcasina tezahurat yapilmamasi gerektigini ogrenmek icin ne olmasi lazim

Mesela ua , bazilari arkadasim , hepsi "forvet eksikken emre ye 4 milyon" muhabbetini burasi gibi yapiyorlar

E birader siz akhisar kupa finalinden tut lig maclarina hatta basket maclarina gidip emre hakkinda alinsin diye tezahuratla tempo tutmadiniz mi

Nasil bir tutarsizliktir once bunu yapip da sonra yonetimi elestirmek .

lol

son 5 dakika feghouliyi almak neyin nesi. 60da cikar garryi al fegi. adamin surati sirke satiyordu oyuna girerken.

bir 5 dakikayı daha boş geçti rezil herif.
kaçıncı 5 dakikası bu sezon ne golü var ne asisti

Belhandanin tacdan sonraki hareketeni bu adam yapsa, gelecek mac kadro disi kalirdi.

gotu yine 2 ton, sagda topu aldi ne bir dribling ne bisey gol atmamiz lazim al gulum ver gulum
hoca adam olmadigi icin aliyor insallah sutlayabilir ocakta

gotu yine 2 ton, sagda topu aldi ne bir dribling ne bisey gol atmamiz lazim al gulum ver gulum
hoca adam olmadigi icin aliyor insallah sutlayabilir ocakta
olmadı baba bunla ben de vazgectim.khazri iyi topcuydu ama yazın alsaydık şimdi 6-7 puan fazlamız vardı net

Bunu topsuz oyunda izleyin sonra neden oynamadığı anlaşılır.

Topla oyunda hadi iyi kötü idare ediyor da savunma anlamında rezalet ötesi tavırları var açıkçası.

Yanından geçen adamı yureyerek izleyen birisinin ismi Hagi olmalı ki o bile dalıyordu rakibe gerektiği vakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt